Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meg fogok őrűlni. Segít...

Meg fogok őrűlni. Segít valaki? Félek.16/L

Figyelt kérdés
Van egy lány aki sokkal idősebb nálam. Már nagykorú és ő bele rángatott valamibe akaratlanul. Egy érző lányról van szó és igen...a sátánizmusba kevert bele egy táborban történt események miatt. Annyira hatásosnak tűnt az egész...meg magyarázhatatlan dolgok történtek. Van egy régi és elhagyatott épület amit minden komplett ember elkerül mert tele van paranormális jelenségekmel. Szombaton oda kell mennünk. Tudom hogy ez nem normális dolog...de hiszek a látottak miatt ezekben a dolgokban és nagyon nehezen viselem. Szombaton talán meg is halunk. Nem tudom hogy gyürjem le ezt a dolgot valaki segítsen.

2016. júl. 8. 20:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baja a lánynak, ha arra gondoltok hogy felaldoztak vagy ilyesmi. Max szexeltek egy jot miutan a satan nem olte meg oket.
2016. júl. 27. 06:33
 92/122 anonim ***** válasza:
Még a Sátán sem öli meg,mert neki az a célja,hogy szolgálják,nem az hogy megöljék... Ha megölné nem lenne több szolgája,s az "őrdög"Lojális az övéivel szemben... >;) Ezért nem öl,hanem uralkodék... Hercegi Trón örökös. >;)
2016. júl. 27. 08:48
 93/122 A kérdező kommentje:
Elmentem de nem sikerült megoldani a dolgokat. Továbbra is fenn áll a problémánk. A démon akivel végezni akartunk hétfőn bontja majd fel az utolsó pecsétet Lucifer ketrecén. A sátánista ismerősöm tett egy utolsó próbálkozást a megállítására de még nem lehet tudni hogy sikerül e. A démonnak már társa is van. Nem tudjuk ki ő csak árnyként jelent meg. Eddig azért nem írtam mert túl sok esemény történt. Kétszer is megtámadtag este. Eddig érző voltam...sajnos a napokban elkezdtem látni is.
2016. aug. 7. 14:05
 94/122 anonim ***** válasza:
60%
Hívjátok a rendőröket, azok segítenek majd a problémán.
2016. aug. 7. 14:06
 95/122 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok Odaátot néztek.
2016. aug. 7. 14:07
 96/122 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sátánista mert a tudásom túl kevés. Nem is akarok az lenni. Nekem bőven elég az ha eltudok szakadni attól a démontól aki kötődik hozzám (nem őt akartuk megölni). + jó lenne tudni hogy hogyan védjem meg magam. Nem szolgáljuk a Sátánt hanem tiszteljük. A sátánisták nagy része nem gonosz Hanem zárkózott. Amikre ti gondoltok (véráldozat, csecsemőbgyilkolás) az a sátánizmus külön része. Ez a vallás is olyan mint a kereszténység. Vannak reformátusok, katolikusok...stb. Úgy van több sátánista vallás is.
2016. aug. 7. 14:10
 97/122 anonim ***** válasza:
100%
Hogy védd meg magad? Menj, és iratkozz be önvédelmi sportra, szerezz be paprikaspray-t, tanuld meg, hogyan kell megvédeni magad és fejből tudd a rendőrség számát - ők elűzik a démonokat, és többé nem fogják lopni a kerítést.
2016. aug. 7. 14:17
 98/122 A kérdező kommentje:
A találkozás legviccesebb momentuma az volt hogy a sátánistának fájt a lába és rajtam támaszkodott hogy járni tudjon xD én 154cm ő kb 2méter. Ciki volt számára de én jót röhögtem a gyalogosokon akik láttak minket. ^^
2016. aug. 7. 14:21
 99/122 anonim ***** válasza:
100%
Talán a kórházba kellett volna mennetek, nem pedig démonokkal viaskodni.
2016. aug. 7. 14:23
 100/122 anonim ***** válasza:

Bárkik is ők,nem igazi sátánisták. 1.: Sátánt a hatalmától fosztották meg,nincs pecsétes ketrecbe zárva. 2.: A démonok fény-lényként jelennek meg, és kedvesek,ha tisztelettel bánnak velük.

Szerintem ezek az emberek a keresztények által kitalált Sátánban hisznek. Akiket láttatok,minden bizonnyal gonosz entitások voltak,de NEM démonok.

2016. aug. 7. 16:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!