Megtaláltam a tökéletes megoldást a szerelmi problémákra?
"Szerintetek jól csináltam, vagy visszaüt egyszer a mágia?"
Nem mindegy? Te ezt akartad. Ha emiatt te vagy bárki megsérül, mit tehetnél már? Elszenveded. Előtte illik gondolkodni, nem utána.
Jól csináltad-e? Ha működött, elvetted valaki szabad akaratát, hogy az legyen, amit te akarsz. A gerincedtől a legjobb esetben is vegyél búcsút.
Szerencsére ilyen esetek nem nagyon fordulnak elő, valami le nem írt, vagy általad nem ismert dolog lesz a háttérben. Bár a szándékodon ez nem változtat.
Nem csináltad jól, de vissza lehet csinálni.
Old fel a mágiát, vezekelj, és szabad lehetsz.
Hülyeség az egész. A pasid megkívánta a friss pipihúst, aztán elmúlt az újdonság varázsa. Vagy a csajnak voltak túl nagy elvárásai, vagy a pasidnak - tán a csaj nem tette elé a frissen főzött vacsit pl., mikor hazaért...Így aztán visszament hozzád, mert tudta, hogy megteheti, boldogan fogadod, és mindent megbocsátasz, csak veled legyen.
Ennyi történt. Annyi tanulságot szűrj le belőle, hogy ha legközelebb lelép, mert felállt a farka, ne fizess "boszorkánynak", úgyis visszajön - még egy ilyen balekot nem talál magának, mint te.
Ez fekete vagy fehér mágia volt?
A fekete visszaüt.
Jól érzitek magatokat a kapcsolatban?....
"Megtaláltam a tökéletes megoldást a szerelmi problémákra?"
EZ a kérdésed. Válasz: nem, nem találtad meg. Max a "párod"-nak, ő azt csinál szerelmi/szex téren, amit akar, hozzád mindig visszamehet. Minden férfi elégedett lenne ilyen megoldással.
Azt, hogy te mi vagy ebben a történetben, már kifejtettem.:-)
6: A fekete mágia lényege, hogy az illető csakis rajtad keresztül képes életenergiához jutni, és ez köti hozzád.
Megvan nélküled is a párod néhány hétig?
Ajjaj...
Ki volt a boszi és miket kellett vigyél a szertartásra, volt-e időponthoz kötve és mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!