Meg akarok venni egy házat. Mivel tudom bevonzani a sikeres adásvételt? Alkudnom kell belőle (sokat), hogy meg tudjam venni, de úgy érzem, megtaláltam Az Otthonom.
Ne szomorítsatok el...
:-(
Már vagy százszor megnéztem a ház fotóit, az alaprajzát kívülről fújom, látom magam előtt minden cm2-ét, hogyan újítom majd fel. Látom a reggeleket a fürdőszobában, a délutánokat az udvaron...
Úgy érzem, megtaláltam, amit keresek. De kb. 10%-ot kell lealkudnom, hogy meg tudjam venni.
A vonzás törvénye persze hogy nem mágia:
"Az általános tömegvonzás törvénye
Az általános tömegvonzás törvénye a következő: bármely két test, anyagi részecske kölcsönösen vonzóerőt fejt ki egymásra, amely erő nagysága pontszerű testek esetében egyenesen arányos a két test tömegével, és fordítottan arányos a köztük levő távolság négyzetével."
Alku? Ennyim van rá. Eladod ennyiért, vagy várhatsz még kitudja mennyit aki kifizeti azt a vételárat.
Én nem engednék sokat, ha van más vevő aki kifizeti a rendes vételárat.
És ezt semmilyen hókuszpókusz nem változtatná meg.
"Ha ezeket jól csinálod, bármit megkaphatsz."
Milyen bármit? Te megkaptad?
A vizualizáció csupán önszuggesztió. Agykontrollal csak a hozzáálláson, illetve "kisugárzáson" lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!