Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg akarok venni egy házat....

Meg akarok venni egy házat. Mivel tudom bevonzani a sikeres adásvételt? Alkudnom kell belőle (sokat), hogy meg tudjam venni, de úgy érzem, megtaláltam Az Otthonom.

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 17:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jelenleg lakhatatlan es van valaki aki ennyire szeretne? Nyugi, siman megadjak azt a 10%-ot. Hivatkozz barmire, ne csak arra, hogy ennyi penzed van, hanem arra is, hogy pl felmerted a szukseges munkalatok, felujitasok arat, es ugy latod, hogy ennyivel meg ennyivel tobbet kell erre arra rakolteni... (mar csak azert is, mert ha ilyen reszletes vagy, abbol latjak hogy komoly vevo).

Keszpenzes vevo, egy lakhatatlan hazra a mai vilagban, a tulajnak komplett hulyenek kell lennie ha elenged :)

2015. aug. 12. 14:29
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hát, ebben reménykedem én is.

Bár, kinek mi a lakhatatlan... Eladó szerint lakható. :-)

2015. aug. 13. 09:19
 23/24 anonim válasza:
Mi a probléma? 10 % az semmi a vételárból? Nem kérdés, hogy sikerül, he nem megy segítek bármit le tudok alkudni, remek tárgyaló vagyok, eddig minden ingatlant megvettem amit akartam!
2015. nov. 4. 23:28
 24/24 A kérdező kommentje:

:-)

Kedves Utolsó, ez az ingatlan végül sztornózva lett, mert brutálisan sokba került volna a lakhatóvá tétele.

De a következőnél lehet, hogy elhívlak! ;-) Mekkora jutalékért alkudsz? :-D

2015. dec. 14. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!