Ha menő akarok lenni nekem is cigiznem kell?
Mindneki aki menő az cigizik! Osztálytársak, haverok, akik mindenhol ott vannak minden buliban, mindneki tudja kik ők, Őket sosem rázzák le, nem mondják rájuk, hogy csíra, gyík, nem röhögik őket ki...
Ha ilyen akarok lenni muszáj lesz cigiznem?
Ha nem cigiznének is menők lennének.
Ha ilyen célokkal szeretnél dohányozni, akkor csak nyomi lúzernek tűnnél.
Ne irigyeld ezeket a kapcsolatokat, sokszor teljesen felszínes emberek, felszínes kapcsolatokkal.
Szerintem az a menő, aki meg tud maradni normálisnak akkor is, ha körülötte különféle őrületek dúlnak. Ebben az esetben éppen az, aki nem szokik rá a dohányzásra csak azért, mert a többiek is ezt teszik.
A dohányzásnak semmi köze ahhoz, hogy te éppen szociábilis típus vagy-e vagy sem. Nem leszel se bátrabb, se szimpatikusabb. Csak esetleg 5 év múlva majd nem köpöd ki a tüdődet, amikor a többiek már a busz után se tudnak futni.
A menőség és a cigizés két külön dolog.. sok dohányos van, aki nem menő, és sok menő van, aki nem dohányzik
Amúgy tök vicces, nekem soha nem mondta még senki, hogy csíra meg gyík, habár én amúgy is dohányzom. A fene.. egyébként nem amiatt nem teszik, elvégre nem járkálok 24/7 füstölögve.
Az, hogy valakit menőnek tartanak, felnéznek e rá stb, az a kisugárzástól függ, meg attól, hogy a kívülállók mit tartanak menőnek.
Valaki szerint a cigiző embereknek csúnya a szaga, ő nem fogja menőnek tartani őket.
Felsorolok még pár dolgot, ami biztos menő bizonyos emberek szemében, de nem mindenki szerint:
-pokémon tazó
-LvL 70 warlock
-börtöntetkó
-vízi balett
-ha egy férfi kiválóan tud főzni
-ha valaki még él 2 liter pálinka után
... :D
Önmagában semmi nem tesz menővé egy személyt, rengeteg apró részlet van, ami miatt valaki szimpatikusabb meg menőbb valakinek, mint a másik. A tulajdonságok végtelen kombinációja lehetséges, a menőség is csupán egy darab a tulajdonságok közül, ráadásul szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!