Ha menő akarok lenni nekem is cigiznem kell?
Figyelt kérdés
Mindneki aki menő az cigizik! Osztálytársak, haverok, akik mindenhol ott vannak minden buliban, mindneki tudja kik ők, Őket sosem rázzák le, nem mondják rájuk, hogy csíra, gyík, nem röhögik őket ki...
Ha ilyen akarok lenni muszáj lesz cigiznem?
2014. júl. 11. 11:12
11/19 anonim válasza:
Nézd meg 20 év múlva milyen menő tüdőbajuk lesz...
12/19 anonim válasza:
Igen, az ő szemükben.
De ne cigizz.
13/19 anonim válasza:
Egyátalán nem! És ha drogoznának akkor is követnéd őket?
14/19 anonim válasza:
Mindenki azt hiszi hogy a cigizés menő, de ki*aszottul nem. Sőt mostanság az a menő aki nem cigizik, szóval..
15/19 anonim válasza:
A cigi is drog.
Eddig egyetlen egy emberrel nem találkoztam, aki évek múlva ne bánta volna meg, hogy elkezdett cigizni.
16/19 anonim válasza:
Én találkoztam, nem is eggyel.
17/19 anonim válasza:
nem attól leszel menő, mert cigizel. egy nem menő ember is cigizhet, attól még ugyanúgy nem menőnek fogják tartani. Az hogy menő vagy-e a viselkedésedtől függ, hogy mennyire tudnak rád fölnézni, mennyire vagy magabiztos, és akár ha kínálnak cigivel te meg magabiztosan nemet mondasz, mert tényleg nem akarod, hidd el sokkal inkább felfognak rád nézni mert nem vagy befolyásolható. akkor cigizz ha tényleg kiszeretnéd próbálni, de őszintén! ne azért mert az menő. egyébként mi az hogy ha ilyen akarok lenni? tehát ha ilyen akarsz LENNI, akkor MOST nem tartod magad annak. ha ez nincs benned ne is fáradj vele... csak légy önmagad, csináld ami jólesik és szard le ki tart menőnek meg ki nem;)
18/19 anonim válasza:
persze, te gyík, alap én szívok napi 24ben néha órán is mert szívás 1est kapni
19/19 anonim válasza:
Légy kivétel és csak erősítsd a szabályt. Ne cigizz, nincs rá szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!