Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az h egy eltünt...

OldszatyorHand kérdése:

Mit jelenthet az h egy eltünt kisfiút megtaláltam?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődik az álom h egy fekete kutya beakar jönni az ajtón.Megijedtem tőle elszaladtam h becsukjam az ajtót mire odaértem már bent vot a feje. Én meg elszaladtam egy másik helyiségbe. Való életben nem félek q kutyáktól szeretek.velük.pl játszani.

Aztán annyira emlékszem h barátságos a kutya, becsuknám az az ajtót erre ott van a kisfiú, taknyos volt az orra.. Gondolkodás nélkül felkapta megtörőltem az orrát, és vizes volt a ruhája mert az eső is eleredt.(álmomban ezt nem láttaam,csak erre következtetek)

Érdekes módon nem félt tőlem.

Van egy 2 éves kisfiam és egy csimó kinőtt ruhája.Pont kapóra jött átöltöztettem.

Szerintem fiatalabb volt mint a kisfiam.

Kb másfél éves.

Szép kék szeme szőke haja, pisze orra, ha jóp emlékszem kantáros farmer volt rajta allatta egy hosszú ujjú vékony fehér pulcsi.

Az volt a fejembe h megtartom.Ruha van neki úgyis..

Aztán eszembe jutott h a családja maid meg bolondult h hop lehet.. Anyám hozott egy újságot a 2. lapon ez vírrított; ELTŰNT A 2 ÉVES MARCIKA!

(na legalább a nevét tudom,gondoltam magamban.)

A cikket végig akartam olvasni, de nemtudtam....

Arra emlékszek h valami Károlytáró vazy vmi k betűs faluból tünt el a gyerek. Kép nem.volt róla az újságba,ezt érdekesnek találtam.

Találtam 2 telefonszámom, egyiket sem vették fel....

Idő közben q kicsi fiú felkellt mert elaludt csórikám és a fiammal ismerkedett... Aztán felébredtem.

Azt mezjegyzem h tegnap nem néztem semmu krimit horrort,zone realityt tehát nem a tvből vette az agyam. Összetett álom ez nqgyon. Akinek van vmi ötlete az írjon;-)

#kutya #kisfiú eltünése
2014. dec. 3. 07:21
 1/1 Legoman ***** válasza:
A 2 éves kisfiad felébresztette benned a rég elveszett boldogságodat. Rájöttél, hogy te is ilyen voltál kiskorodban és sikerült megtalálnod az elveszett boldog énedet. :)
2014. dec. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!