Kislányom 5-6 évesen látott a lakásban a szék alatt összekuporodva egy kisfiut, behivot mert meg akarta mutatni nekem de én nem láttam semmit,2szer is rákérdezett hogy tényleg nem látom?
A gyerekek tényleg fogékonyabbak azokra a dolgokra,amiket mi nem látunk.Vannak gyerekek,akik kitalálnak barátokat,és vannak,akik tényleg látnak olyan jelenéseket,amit mi képtelenek vagyunk "fogni".
Mi felnőttek gyakran tagadjuk,hogy léteznek dolgok tudtunkon kívül is,akkora az egónk.
Ha azt mondta, látta, akkor valószínűleg egy ott rekedt kisfiú szellemét látja. Ha látja, tud is vele kommunikálni.
(Csak ne legyen erőszakos halállal halt gyerek, mert az gáz.)
Kérdezze meg, mi történt vele! Beszéljen hozzá. Kérdezze meg, tud-e segíteni neki?
Elvileg választ fog adni. Mármint a gyereknek. A gyerektől meg meg lehet kérdezni, mit mondott.
Nézz utána az előző lakóknak tényleg volt-e ott kisfiú, mi történt vele (ha volt).
Sajnos az is lehet, hogy több mint száz éve élt ott, akkor csak tőle tudjátok meg...
Nem kérdezted, meg mi a "dudu"? Vagy hogy rajzolja le?
Gondolom a "talapál" vagy mi, az a kalapál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!