Az a csaj kérdése:
Két szék között vagyok úgy érzem?
Figyelt kérdés
A dolog van egy srác (olasz) és hihetetlenül bele estem azt hiszem mind ketten szüzek vagyunk mind kettőnknek bejön a másik és hát fel jön ugye így napi szinten a téma h .. mit tegyek lefeküdjek vele vagy mi legyen (:"o)2013. ápr. 20. 14:56
2/6 A kérdező kommentje:
mert bármikkor ki költözhet
2013. ápr. 20. 14:58
4/6 anonim válasza:
Ezt én sem értem, első válaszoló. Csomó lány ismerősöm említette mikro elmentek egyetemre, hogy "jááájj, van egy olasz srác!" Meg afrikai, meg svéd, minden.
Bár, én meg jobban szeretem a határon túli magyar lányokat, más nyelvjárásuk, kultúrájuk és ez érdekes, izgalmas.
Válasz a kérdésre: azt írtad beleestél. Ebből azt gondolom, hogy hirtelen történt az egész. Várj még kicsit, ne az derüljön ki, hogy csak fellángolás volt az egész.
5/6 anonim válasza:
Nem erre gondoltam. Ha valaki vonzódik a külföldiekhez, szíve joga. Én azt nem értettem, hogy mi köze van ennek ahhoz, hogy lefeküdjön-e vele. Egyébként ez a bármikor kiköltözhet dolog ez számomra nem érthető. Hogy lehet felnézni egy olyan emberre, aki annyira instabil és bizonytalan, hogy még azt sem tudja megmondani, hogy melyik országban fog élni mostanában.
6/6 anonim válasza:
Ne feküdj le. Lehet állva is csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!