Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Két szék között vagyok úgy érzem?

Az a csaj kérdése:

Két szék között vagyok úgy érzem?

Figyelt kérdés
A dolog van egy srác (olasz) és hihetetlenül bele estem azt hiszem mind ketten szüzek vagyunk mind kettőnknek bejön a másik és hát fel jön ugye így napi szinten a téma h .. mit tegyek lefeküdjek vele vagy mi legyen (:"o)
2013. ápr. 20. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért fontos az, hogy olasz?
2013. ápr. 20. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
mert bármikkor ki költözhet
2013. ápr. 20. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le
2013. ápr. 20. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, első válaszoló. Csomó lány ismerősöm említette mikro elmentek egyetemre, hogy "jááájj, van egy olasz srác!" Meg afrikai, meg svéd, minden.

Bár, én meg jobban szeretem a határon túli magyar lányokat, más nyelvjárásuk, kultúrájuk és ez érdekes, izgalmas.

Válasz a kérdésre: azt írtad beleestél. Ebből azt gondolom, hogy hirtelen történt az egész. Várj még kicsit, ne az derüljön ki, hogy csak fellángolás volt az egész.

2013. ápr. 20. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem erre gondoltam. Ha valaki vonzódik a külföldiekhez, szíve joga. Én azt nem értettem, hogy mi köze van ennek ahhoz, hogy lefeküdjön-e vele. Egyébként ez a bármikor kiköltözhet dolog ez számomra nem érthető. Hogy lehet felnézni egy olyan emberre, aki annyira instabil és bizonytalan, hogy még azt sem tudja megmondani, hogy melyik országban fog élni mostanában.
2013. ápr. 20. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le. Lehet állva is csinálni...
2013. ápr. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!