Kislányom 5-6 évesen látott a lakásban a szék alatt összekuporodva egy kisfiut, behivot mert meg akarta mutatni nekem de én nem láttam semmit,2szer is rákérdezett hogy tényleg nem látom?
Én bevoltam szíva, hát voltak paranormális jelenségek, de letettem a drogot és láss csodát nem történik semmi szokatlan.
Az a baj hogy itt már viccelödnek a betegségekel és a gyermekekel, de aki ilyenel viccel azoknak mindenkinek váljon valóra.
A gyerekek 3éves korukig látják az aurát,így érthető hogy a szellemvilágra is fogékonyabbak.
Egyszer azt olvastam hogy bárki láthatná őket,ha nem lenne belénk nevelve az a hitt hogy nincs ott semmi.
"A gyerekek 3éves korukig látják az aurát,így érthető hogy a szellemvilágra is fogékonyabbak."
Egyszer azt olvastam hogy bárki láthatná őket,ha nem lenne belénk nevelve az a hitt hogy nincs ott semmi."
Hogyne. Ha meg az nem lenne belénk nevelve, hogy a mikulás nem létezik, akkor rajtakaphatnánk miközben becsempészi a csokit a csizmámba?
Ők még látnak,mivel nem gyökereztek be teljesen az anyagi világba,mint mi.
Jó is meg nem is.Jó,mert nem kell lehazudni a halál után,mi van,de az ittben kell élni.
There is no God engem is lepontoztak.
Akor szerintem az kis fiú az asztal alatt tényleg szellem volt, hiába a kislányod kiválasztott médium ez biztos.
Amugy mi lesz a szellemel akor ha ezt tudod áruld el?
Büszke lehetsz a kislányodra ilyet egy gyerek sem lát, ez igen.
Te honnan veszed,hogy ilyet egy gyerek sem lát,hisz tele vagyunk olyan irodalommal,hogy a gyerekek 9 éves korig,de látják a szellemeket,az én lányom is látta és az a helyzet,hogy kétszer én is láttam együtt ugyanazt vele,azonkívül van egy felnőtt barátnőm is,aki jól emlékszik arra,hogy bár nem tudta,hogy halott (a nagyapa már),de rendszeresen látta a lakásban,csak azt nem értette,hogy miért nem foglalkoznak a nagyapával a többiek.
Tudod,az emberek inkább csak azt tanulják meg,hogy titkolni kell ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!