Kislányom 5-6 évesen látott a lakásban a szék alatt összekuporodva egy kisfiut, behivot mert meg akarta mutatni nekem de én nem láttam semmit,2szer is rákérdezett hogy tényleg nem látom?
Hát valószínűleg így van.De értem a logikát,ha nálatok nincs úgy,akkor másnál végképp nem lehet úgy,fényes a logika.
Egyébként az apám is ilyen logikus volt kiskoromban még fizikailag meg is vert a "hülyeségeimért",de aztán csak ő tért meg annyira,hogy már szellemkastélyokat látogat...:)
Szerintem azt amit a 1 azonos faj tud, azt abban a fajban mindenki tudja.
Ha egy hangya felemeli súlya 100x-osát azt gyanìtom egy másik is tudja :)
Látszólag jónak tűnik az indok,ezen már én is gondolkodtam,de igazából ez nem így van.Az érzékek különbözőek.
De mindegy nem írok ide többet,kívánom,hogy neked is legyen élményed,hogy "megtérj",bár ezek az élmények nem kívánságra jönnek.
26, valahol azt olvastam, ez mindenkinek "adottsága" alapból, csak van aki ezt nem használja...amit az agy nem használ, azt a tudatalatti tárolja, csak "nem jön elő"...
Elvileg. Én nem tudom, mert az én "megérzéseim" és érzékeléseim gyerekkor óta megvannak. És én tudatosan kezelem.
26-os vagyok.
Ok tényleg nem akarok vitázni, mivel aban igazat adok mert ugy tudom hogy agyunk nagyobb %-át nem használjuk, és abba bele férhet az ilyen söt akár több is.
De én ha ittam vagy füveztem ja és temetö mellet laktam soha nem tapasztaltam sz@rt se :)
Már nem iszok és nem is füvezek 3 éve és most se történik semmi.
Pedig mikor ezeket csináltam még érdekelt is a dolog, de még ezekben az állapotokban sem tapasztaltam semmit pedig figyeltem :)
19:34 - es icipicit sem érzem magam kiválasztottnak és ezek nem olyan dolgok,hogy átvarázsoljak kőből aranyat látványosan,magyarán ha hirdetném a kivűlebb álló még kerülne is,ha nem olyan,hogy hülye vagyok,ettől mitől érezném magam kiválasztottnak?
Szóval ez az,ami totál magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!