O.z kérdése:
Kislányom 5-6 évesen látott a lakásban a szék alatt összekuporodva egy kisfiut, behivot mert meg akarta mutatni nekem de én nem láttam semmit,2szer is rákérdezett hogy tényleg nem látom?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 11:08
51/58 anonim válasza:
There is no God már megint/még mindig igazad van :)
zöld kéz ment (y)
52/58 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy mi a fenét akartál ezzel mondani?
53/58 anonim válasza:
Azt hogy össze fogtok házasodni,bár szellemlátóként tuti nem én leszek a tanú.:)
54/58 anonim válasza:
There is no God a jelmondatod is nagyon "elmés" vagyis elmétlen,ha nincs istened,mi van a szimpla kis egod,ami felülmúl minden törvényt?
Szóval there is no God mindenek fölött áll,ugye ezt más sem gondolhatja komolyan?
55/58 anonim válasza:
"Ha te is arra teted fel volna fel az életed hogy fogal elhúz egy teher vagont, hidel neked is mene, vagy ha tanultál volna kicsitt matekot most nem lenél buta. :)"
Te meg ha tanultál volna egy kicsit nyelvtant, most nem lennél buta.
56/58 anonim válasza:
Inkább legyek buta mint hogy a gyermekem szellemeket láson, és vigyék a dili házba. De örülök hogy olyan buták vagyunk hogy minket nem kísértenek ilyen f@szságok.
57/58 anonim válasza:
Inkább csak arról van szó, hogy ti szkeptikusok olyan idegesítőek tudtok lenni, hogy még a szellemek is elkerülnek titeket.Ezért nem látjátok őket!
58/58 anonim válasza:
Igen 57-es csak ez lehet a magyarázat, mire is gondolhatam volna másra. Ez komolyan alávan támasztva hiteles információval grat. ( taps vihar )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!