Egy fedél alatt élek azzal aki elátkozott. Így esélyem sincs ebből kijönni? Mit csináljak?
nincs lehetőségem elmenni, anyagi okok miatt. Ő se megy el.
Testvéremről van szó mindketten otthon élünk még...
Sokan mondják nincs átok, ilyen nem létezik, én sem hittem ebben...
Van itt még olyan aki egy fedél alatt él azzal aki elátkozta ?
A világ MINDIG tükör. Ha a nővéred úgy viselkedik veled, mintha utálna, akkor valószínűleg a te hozzáállásod is ilyen, vagy hasonló. Ha egy tanár megbuktat azért, mert nem vagy szimpatikus neki, akkor vajon hogyan viselkedsz vele szemben, mit lát ő rajtad?
Nem átok. Mindenki a saját világát teremti meg. Ha beleéled magad ebbe az "átok" dologba és azoknak a gondolatoknak adsz energiát, amik negatívak, akkor ezek be is fognak következni. De az átok dolog szerintem felelősséghárítás és erről nem a nővéred tehet, hanem te magad.
Vizsgáld meg az egész helyzetet több irányból. Mi vezetett odáig, hogy ez a 2 ember ellenszenvesen viselkedik veled? Mi miatt lehetsz a szemükben ellenszenves? Neked miért ellenszenvesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!