Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy fedél alatt élek azzal...

Egy fedél alatt élek azzal aki elátkozott. Így esélyem sincs ebből kijönni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

nincs lehetőségem elmenni, anyagi okok miatt. Ő se megy el.

Testvéremről van szó mindketten otthon élünk még...

Sokan mondják nincs átok, ilyen nem létezik, én sem hittem ebben...

Van itt még olyan aki egy fedél alatt él azzal aki elátkozta ?

2015. okt. 21. 13:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, én már súlyos depressziós vagyok ezek végett.

Ezt csak úgy tudnám megoldani, ha vhogy elköltöznék ? és nem lenne rajtam ez a negatív energia, a mit a nővérem tesz rám ?

2015. okt. 21. 15:37
 22/32 A kérdező kommentje:

20-as

megcsinálom

2015. okt. 21. 15:38
 23/32 anonim válasza:
Kérdező te egy igazi balek vagy, nem a nővéred tehet róla hogy mindent eltolsz hanem te, átok meg nem létezik, nővéred csak rosszindulatú, nem tud elátkozni ezt te csak bemeséled magadnak, tegyél meg mindent hogy sikeres légy mindent és akkor sikerülni fog, nővéred meg idegrohamot kap majd, te meg majd élvezetel nézheted végig mindezt.
2015. okt. 21. 15:54
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha ilyen rosszindulatú a nővéred akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy átnézel rajta és nem foglalkozol vele hagy mérgelődjön magában. Ha mégis rajtad csattan az ostor és a családod figyelmen kívül hagyja az egészet állj ki magadért és ne hagyd magad. Valójában köztetek nagy feszültség van, amit mi nem értünk, mert kívülállók vagyunk, de én a helyedben jól helyben hagynám. Nem is feltétlenül fizikai harcra gondolok, hanem jól kiosztanám és a saját fegyverével csinálnám ki. Mert, ha nem használ a szép szó és folyamatosan stresszel téged mindennek ellenére, hát ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni és valamilyen átokkal magyarázni. Ha nem megy a tanulás az a te sarad nem a nővéredé. Önsajnálattal pedig nem mész semmire és nem érsz el semmit a depresszióddal.
2015. okt. 21. 16:28
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tanulási nehezségeid vannak, nem átok...
2015. okt. 21. 16:49
 26/32 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz? Mi nem megy?
2015. okt. 21. 16:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Diákmunkán, otthoni munkán v hasonlon nem gondolkodtál még? Félretenni a pénzt lakásra stb
2015. okt. 21. 16:51
 28/32 anonim ***** válasza:
Egyetemre járó, állítólag intelligens ember, hogyan hihet ilyen gyerekes módon ilyesmiben? Biztos nem átok az ok a a kudarcaidnak, de mivel ennyire hiszel benne, így tudatilag nyilván akadályoz, hisz ezzel foglalkozol ebben hiszel és emiatt a való akadályozó tényezőket észre sem veszed.Például gondolkoztál már azon, hogy talán benned van a hiba és valamit nem csinálsz jól az egyetemen? Mégsem neked való a szak? Másik egyetemre kéne menned mert a jelenlegi xar?Stb..Vagy ha már mindenképp a testvéredre gyanakszol, maximum annyiban lehet ludas, hogy esetleg valahol bekavar valamivel...
2015. okt. 21. 17:56
 29/32 anonim ***** válasza:
Vagy menj koleszba és megszabadulsz a nővéredtől.
2015. okt. 21. 17:57
 30/32 anonim ***** válasza:
Budapesten élsz? Tudok ajánlani olyan embereket akik Bp-n élnek és segítenek akár átokról van szó akár nem.
2015. okt. 21. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!