Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek igaz lehet h...

Szerintetek igaz lehet h vannak elátkozott festmények?

Figyelt kérdés
Olvastám a 10 legbizarabb megszallt tárgyról és elvileg van egy e Bayes festmeny,amit ha neten keresztül nézed is meg már nyugtalansagot és rossz érzést érzel. Állítólag bill stoneham munkája. Van szerintetek ilyen? Vagy az agyad kapcsolódik az olvasottak alapján egy olyan állapotra h automatikusan kivaltja azokat az ingereket,amelyeket olvastál, szinte elhitérve,hogy valami misztikus van a dologban?
2014. okt. 30. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet a festménynek nyugtalanító hangulata, ez tény.De ez még nem jelenti azt, hogy elátkozott.Az viszont igaz, hogy a tárgyak is képesek energiát "emlékeket" (bár ez nem a legjobb szó rá) elraktározni és ennek hatása érzékelhető lehet később is.Aki ért az átkozáshoz, az képes lehet olyan energiával tölteni valamilyen tárgyat, hogy annak később valóban következménye lehet.És ha a tárgy tulajdonosa tud arról, hogy elátkozott tárgy van a birtokában, akkor még inkább működhet.
2014. okt. 30. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Kaphatnék egy linket a festményről vagy a cikkről?Érdekelne.
2014. okt. 30. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Legendavadaszon olvastam a cikket de ha a kulcsszavakat beirod megtalálod
2014. okt. 30. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaj én annyi zenét hallgattam már, ami után állítólag többen vagy mindenki öngyilkos lett, aztán még itt vagyok.
2014. okt. 30. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Stephen King -Duma key

Ajánlom :-)

Lehet hogy nem a valóságot mutaja , de felvilágosít 1-2 dologgal kapcsolatban.

2014. okt. 30. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát persze!

Éppen ennek megelőzésére, jól zárjad be lakásod ajtaját, ha otthon vagy is, nehogy egy ilyen festmény besétáljon és közvetítse az átkot!

Bennem rossz érzést keltenek Tyereskova Kriszta legújabb festményei, de szerintem nem a képek vannak elátkozva!

2014. okt. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!