Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Jósoltak a tenyeremből és azt...

Jósoltak a tenyeremből és azt mondták, hoyg elátkozott engem egy fiú. Igaz lehet?

Figyelt kérdés

Ez még tavaly történt, de itt az egyik korábbi kérdés miatt most eszembe jutott..

Egy cigányasszony (remélem ezzel nem sértek meg senkit) jósolt a tenyeremből az utcán, nem igazán emlékszem már rá, pontosan, hogy miket is mondott még, de azt közölte velem, hogy egy fiú elátkozott régebben.

Ha tényleg történt ilyesmi, fogalmam sincs, ki lehetett..Esetleg olyan, aki közeledett felém, de én visszautasítottam és ennyire belegázoltam a lelkivilágába?

Nem igazán hiszek az ilyesmiben, de azért lehet benne valami..

Nem úgy van, ha valaki megátkoz valakit, akkor az "visszaüt" rá?

Igaz lehet ez a dolog szerintetek?Mit kellene tennem, hogy elmúljon?

Köszönöm annak, aki elolvasta és válaszol is.

2012. jan. 8. 00:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*hogy

(elírtam a kérdésben)

2012. jan. 8. 00:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, és nem kéne minden féle badarságot elhinni.
2012. jan. 8. 00:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Tehát akkor továbbra se foglalkozzak ezzel.

Ahhoz képest nem alakul sosem túl fényesen a szerelmi életem..

De akkor ezt ne annak tudjam be.

Köszi, hogy írtál:)

2012. jan. 8. 00:39
 4/13 anonim ***** válasza:

ne jósoltass, mondjuk kezdd azzal, mert azzal sok bajt hozhatsz a fejedre, akár hiszed akár nem.

fiuk amugysem átkoztatnak, ez hülyeség.

2012. jan. 8. 01:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem is akartam, távol áll tőlem az ilyesmi..csak sétáltam az utcán, ő egy padon ült és megfogta a kezem, de nem erőszakosan vagy ilyesmi..és akkor úgy voltam vele, hogy miért ne, sosem csináltam még ilyet.
2012. jan. 8. 02:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Jósokban nem szabad bízni. Akik kapzsi módon lehúznak téged, annak tudatában hogy majd megmondják a tuti nincs ijen képességük. Akiknek igazából ijen képességük van nem nagyon beszélnek róla, vagy csak egy szűk kör tud róla.
2012. jan. 8. 09:44
 7/13 zozi1111 ***** válasza:

Láttam a tv-ben egy filmet, ami a vuduról szólt. A vudupap behajtotta a kezén az ujjait csak a mutató ujja volt kinyújtva. Megkérdezte a riportertől, mit gondol ha megátkoznak valakit a megátkozóra hányszorosan üt vissza. A riporter nem tudta a választ, hát megmondta. Háromszorosan.

Ilyen dolgokba meg ne higgyél.

2012. jan. 8. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, hülyeség az egész.
2012. jan. 8. 18:25
 9/13 Nenya válasza:

Én még soha sem mentem el jóshoz, mert úgy gondolom, aki reklámozza magát, az pénzéhes kókler.

De itt egy nagyon régi történet.

Anyukámnak kislánykorában azt mondta egy cigányasszony, hogy nem fogja megérni a negyven évet. Ez valamikor a '60-as években volt. Anyukám egy hónappal a 40. születésnapja után meghalt...

2012. jan. 18. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Itt kezdődik a dolog :

1. ne jósoltass

2. jósban ne bízz

3. CIGÁNYBAN SE BÍZZ

4. arra megy kis a dolog hogy "ismerek én valakit aki olcsón leveszi rólad az átkot"

komolyan mondom csak kiváncsiság szinten kipróbáltam pár jóst már életemben, de kb félúton kiröhögtem őket, és még olyan is volt aki bevallotta hogy csak átbaxxa az embereket.

2012. jan. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!