Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Jósoltak a tenyeremből és azt...

Jósoltak a tenyeremből és azt mondták, hoyg elátkozott engem egy fiú. Igaz lehet?

Figyelt kérdés

Ez még tavaly történt, de itt az egyik korábbi kérdés miatt most eszembe jutott..

Egy cigányasszony (remélem ezzel nem sértek meg senkit) jósolt a tenyeremből az utcán, nem igazán emlékszem már rá, pontosan, hogy miket is mondott még, de azt közölte velem, hogy egy fiú elátkozott régebben.

Ha tényleg történt ilyesmi, fogalmam sincs, ki lehetett..Esetleg olyan, aki közeledett felém, de én visszautasítottam és ennyire belegázoltam a lelkivilágába?

Nem igazán hiszek az ilyesmiben, de azért lehet benne valami..

Nem úgy van, ha valaki megátkoz valakit, akkor az "visszaüt" rá?

Igaz lehet ez a dolog szerintetek?Mit kellene tennem, hogy elmúljon?

Köszönöm annak, aki elolvasta és válaszol is.

2012. jan. 8. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem. Tenyérből ezt nem lehet megmondani.
2012. jan. 20. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:
nem sértesz meg ezzel senkit, max ha nem cigányasszony volt az illető :D
2012. jan. 21. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:

szia!

az átok olyan mint a placebo. elhiszed hogy fog rajtad, és az agyad elfogadja igaznak. pl azzal átkoznak meg hogy kiütések lesznek rajtad, meg hányni fogsz. te ezt elhiszed, aztán meg is jelennek rajtad. asszem ezt hívják pszichoszomatikusnak. tehát itt az a lényeg, hogy butaság az egész, és neked NEM SZABAD elhinned ezt, mert csak ártasz magadnak vele. nem átkozott el téged soha senki, nem kéne olyan "emberek" szavára adni, akik csak úgy az utcán leszólítanak.

2012. jan. 26. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!