Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy fedél alatt élek azzal...

Egy fedél alatt élek azzal aki elátkozott. Így esélyem sincs ebből kijönni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

nincs lehetőségem elmenni, anyagi okok miatt. Ő se megy el.

Testvéremről van szó mindketten otthon élünk még...

Sokan mondják nincs átok, ilyen nem létezik, én sem hittem ebben...

Van itt még olyan aki egy fedél alatt él azzal aki elátkozta ?

2015. okt. 21. 13:32
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nem mondta, de olyan gyűlölettel van ellenem, hogy mást nem tudok gondolni. Biztos vagyok benne, hogy vmiylen negatív energiát rám tett. 32 éves, és amikor olyan dolgok történnek velem, azt az arcot nem tudom leírni. Elégedettséggel tölti el.

Most leírnék egy példát, kb. ilyen helyzetekbe kerültem számtalanszor. Ez nem rólam szól, nem nyelvről van szó, csak érzékeltetni akarom a helyzeteket amibe sodródtam.

Vki beszél mondjuk vmilyen nyelven nagyon jól, szinte már perfekt, és abból a nyelvből megbukik,holott csak ez a tantárgy hiányzik ahhoz, hogy benyújthassa a diplomamunkáját és megkapja a diplomát. Tanár azért buktatja meg mert nem szimpatikus.Azt mondja neki, ez nem elegendő amit beszél. Diák mit tud tenni ? Semmit. Halasztania kell fél évet és átmenni másik tanárhoz, hogy ott megcsinálja a tantárgyat.

Otthon elmondja mi volt és az elégedettséget látja, a megnyugvást a testvére arcán, hogy ez sikerült.

Barátok, ismerősök nem hiszik el, és értetlenül állnak a dologhoz, hogy ez hogy történhetett meg.

2015. okt. 21. 15:09
 12/32 anonim ***** válasza:
Oké, most függetlenül attól, hogy hisz-e valaki az átkokban vagy sem, te csak annyit írtál le, hogy a testvéred utál téged és kárörvendő. Ezen felül abszolút semmit nem tudhattunk meg arról, hogy megátkozott-e téged valaki, vagy megpróbálta. Én is kárörvendtem már másokon (nem szép dolog, de ez van), attól még nem végeztem mindenféle negatív rituálékat.
2015. okt. 21. 15:14
 13/32 A kérdező kommentje:
amúgy gondolkodtam ,hogy elmegyek olyanhoz aki megmondja ki átkozott el, ki küldött rám rossz energiát.
2015. okt. 21. 15:15
 14/32 A kérdező kommentje:
gondolom, nem fogja bejelenteni nekem ,hogy héé megátkoztalak ám...
2015. okt. 21. 15:19
 15/32 anonim ***** válasza:

Nincs rajtad átok. Konkrét példa a bukásodra nem jöhetne?

Miért nem puszilod meg a nővéred?

Mit dolgozik?

Szüleid mit szólnak hozzá?

2015. okt. 21. 15:21
 16/32 A kérdező kommentje:
Szerintem már azzal elég nagy a baj, hogy egy fedél alatt vagyok vele, és ennyi negatív energiát tesz rám a gyűlöletével. Tudja, mikor megyek pl vizsgákra, felvételikre, fontos dolgokra...
2015. okt. 21. 15:23
 17/32 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy? Szorongani szoktál?
2015. okt. 21. 15:26
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha mindent tudsz, hogy lehet bukni?
2015. okt. 21. 15:27
 19/32 A kérdező kommentje:

ugyan ez a példa csak nem nyelv. ( ilyen történt fél éve velem ) és még sok ilyesmi korábban...mióta egyetemre járok.

Szüleim ? semmit nem szólnak ,elnézik mindezt. Ledöbbentünk mindnyájan, hogy ez megtörtént, hogy mik történtek velem az egyetemi időszakban.

Telefonos...az a dolga, hogy hívogasson embereket.

2015. okt. 21. 15:31
 20/32 anonim ***** válasza:
Szóval lényegtelen ki mit mond, te mindenképp őt fogod gyanúsítani, hogy megátkozott, még akkor is, ha ő nem ért az átkokhoz, vagy bármi okkulthoz, és simán csak utál. Ahogy nézem ez elég kölcsönös. Amit már írtam azért csináld meg. Ha átok lenne, attól megszűnik, ha nem szűnik meg, nem átok. Ennél egyszerűbb, és olcsóbb megoldást nem találsz rá, hogy kiderítsd meg vagy e átkozva, és ugyanazzal a lendülettel meg is szabadulj tőle, ha igen.
2015. okt. 21. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!