Egy fedél alatt élek azzal aki elátkozott. Így esélyem sincs ebből kijönni? Mit csináljak?
nincs lehetőségem elmenni, anyagi okok miatt. Ő se megy el.
Testvéremről van szó mindketten otthon élünk még...
Sokan mondják nincs átok, ilyen nem létezik, én sem hittem ebben...
Van itt még olyan aki egy fedél alatt él azzal aki elátkozta ?
Hogy erősítsem meg ?
Irigységből,féltékenységből. Sajnos nővérem megtalálta a gyenge pontomat ami a legfontosabb nekem amivel már 6 éves korom óta foglalkozom.
Én egyetemre járok, nekem az volt mindig is az álmom hogy amit csináltam gyerek korom óta abból lediplomázzak, és ebben átkozott el. Sajnos ez nem vicc...nem hittem ilyen dolgokban, de ezeket már nem tudom mással magyarázni.
Mindenben megakadályoz, hogy végezzek, olyan dolgok történnek a tanulmányaim során , hogy azt el sem hiszem...( már 10 éve járok egyetemre !!! )és most is olyan történt hogy...ledöbbenek, és ez miatt fél évet ki kell hagynom.
Ő nem jár egyetemre.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ő miatta nem tudok végezni és ahogy látom rajta nagyon is örül ennek. Biztos vagyok benne, hogy megátkozott.
Sajnos nem tudok külön költözni sem. Így még rosszabb elviselni, hogy egy fedél alatt kell lennem vele.
Mit tanácsoltok ? Mit tegyek, hogy lejöjjön az átka rólam ?
Hát én sem preferálom annyira a nővéremet.
Azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza és mindenki más alsóbbrendű. Ráadásul folyton megerősítést akarna hallani a beteges, gyűlölködő, felületes, általánosító hülyeségeihez. (elég agresszív és beteg módon). Még jó, hogy velem nem tud mit kezdeni....
Ha nem népirtást akar vagy valakit cikizni (van, amikor az adott dolgot imádta), akkor csak simán egy bunkó élősködő here. Azt hiszi, hogy megértést akar, pedig hatalmat és nem munkával... Bele akar ugatni mások életébe és azt sem bírja elviselni, ha ismeretlen emberek olyat kérdeznek tőle, ami nem evidens, csak ezt a barmot ez is felingerli. Rasszista, most neonáci idióta. Csak a külső érdekli. Rádásul úgy akarna gyereket, hogy nem kell vele csinálni semmit, csak kitalálta, hogy ettől lesz nő. Szegény gyereknek megvan szabva, hogy kell kinézni és gondolkodni, különben kuka.
Ha nem hittél az átokban, mi a baj?
Testvéri hajcihő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!