Elátkozott egy cigány, mert nem vettem tőle zoknit. Most
mi lesz?
Figyelt kérdés
Romániából jött, de magyar cigánynak vallotta magát a bemutatkozásában. Ki érti ezt? Miután közöltem vele, hogy nem kell a zokni, elkezdett valamit halandzsázni cigányul (vagy románul), utána még annyit fűzött hozzá magyarul, hogy az egész családod el fog pusztulni viszlát.
A megoldás egyszerű: Fogod azt a zoknit ami akkor rajtad volt, rákötsz egy héliumos lufit, és elengeded. Ezzel megszabadultál az átoktól, és aki megtalálja a zoknit, arra fog továbbszállni.
2015. okt. 3. 22:41
3/17 anonim válasza:
Éhen fog halni, te meg eszel egy jót.
Persze több szempontból meg lehet közelíteni a témát és létezik más alternatíva is...
Nekem is akart egyszer zoknit adni egyet. Nem igazán értettem, hogy mit szeretne. A végén akartam neki adni 2-3 száz forintot, de mert csak jól nézett ki. Aztán elkezdte mondani, hogy ennél kicsit többet ér és ne legyek már vele ilyen.
Akkor ott hagytam neki a 2-3 száz forintot és a zoknit is. De csak mert siettem és jól nézett ki.
Van egy dolog, amit nem fogok elfelejteni. De azt nem írom le most.
A lényeg, hogy semmi bajod nem lesz. Főleg nem primití halandzsától.
2015. okt. 3. 22:41
4/17 anonim válasza:
Venni kellett volna zoknit ! Legközelebb tegyél másként. Tanulj ebből. Keresd fel és vegyél tőle zoknit [link]
Ha csótányokkal és férgekkel nem beszélsz vigánnyal miért?
Ez csak az egyik része..
Ha te nem gondolkodsz el minden egyes betüjén egy ilyennek, va,ami van veled... seggszaft... az agyad helyén.
Na most egy kis logika. Láttál már Török Magyart? Vagy Japán Németet? Cigány nem keverendő más néppel ahogy egyik sem. Max egx kicsit feljavulnak a negatív síkra itéltetett genetikája ha más néppel nemzenek korcsokat.
2015. okt. 4. 04:38
9/17 anonim válasza:
Semmi sem lesz. A cigány átok addig hat, amíg félsz tőle, és hiszel benne. Placebo. Ha félsz tőle, minden rossz dolgot, ami történik ezzel fogsz magyarázni. Persze hogy egyre rosszabbul fogod érezni magad, mert elátkozottnak érzed tőle magad, a sorsodat meg megpecsételtnek. Viszont ha úgy döntesz, hogy ebben nem hiszel, és az egész halandzsát elutasítod, már semmi sem fog történni, a rossz dolgok ugyanúgy rossz dolgok maradnak, a jó dolgok meg jók. Sima pszichológia. A családodat meg nem érinti, kivéve ha ők is elhiszik.
2015. okt. 4. 07:20
10/17 anonim válasza:
Semmi, mert elátkozni egy embert nem lehet. Illetve lehet, csak nincs hatása :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!