Elátkozott egy cigány, mert nem vettem tőle zoknit. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Romániából jött, de magyar cigánynak vallotta magát a bemutatkozásában. Ki érti ezt? Miután közöltem vele, hogy nem kell a zokni, elkezdett valamit halandzsázni cigányul (vagy románul), utána még annyit fűzött hozzá magyarul, hogy az egész családod el fog pusztulni viszlát.2015. okt. 3. 22:28
11/17 anonim válasza:
ha profi átkozó lenne, akkor mér abból kellene élnie, hogy zoknit árul...
12/17 anonim válasza:
Ja, ez a másik, simán zsarolhatna embereket azzal, hogy ha nem fizetnek neki, elátkozza őket :) Szerintem erre a BTK-ban sincs kitétel.
13/17 anonim válasza:
Ha az átokkal konkrétan testi épséget fenyegetne, vagy életet, az ugyanúgy fenyegetésnek minősül, mint ha például azzal zsarolja, hogy felkeresi álmában, és felnyitja köldöktől garatig. Az, hogy a módszer komolytalan, még nem jelenti, hogy a fenyegetés az lenne. Ha valóban ártó, esetleg gyilkos szándék áll mögötte, akkor az fenyegetésnek minősül. Bár a rendőrök maximum annyit tehetnek, hogy a körmére néznek az illetőnek.
14/17 anonim válasza:
Igazat mondott. Előbb utóbb meghal a családod, de ha egészségesen és körültekintően élnek, akkor azért jó eséllyel csak 80 éves koruk felett jön ez el. :D
Ha olyan tehetséges lenne, hogy ilyeneket tudna, szerinted zoknit árulna?
15/17 anonim válasza:
Ha az átok jogtalan, akkor visszaszáll. Nyugi!
17/17 anonim válasza:
Semmi nem lessz, csak megakart félemliteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!