Segítség! Mit tegyek ha a 15 éves kislányom sátánista akar lenni, már nagyon régóta érdeklik ezek a témák és nem tudok ellene semmit teni mert rám nem hallgat? Római katólikusok vagyunk, templomba is eljarattam amikor kicsi volt!
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 02:01
32/32 anonim válasza:
Én is utáltam templomba járni gyerekként , aztán még jöttek a hittan órák , első áldozás stb... aztán mikor elgondolkoztam az egészen rájöttem hogy, az embernek magában kellene hinnie nem holmi istenekben,(bár nyílván való hogy, kell sok embernek az a bizonyos "kapaszkodó" hogy legyen ami reményt ad neki de egyre több ember van akinek nincs szügségeksksége rá) aztán értelem szerűen hátra hagytam az egész keresztény vallást és hiába próbálták elhitetni velem hogy, minden igaz ami a bibliákban van én akkor sem hittem és most sem hiszem , hagyd hogy a lányod tudjon érvényesülni és mert rám is rám akarták erőltetni és mára gyűlölöm a keresztény vallást , a sátánizmus nem feltétlenül a sátán imádásáról szól, rengeteg fajta sátánista ágazat van. Ha majd a lányod szektázni akar, akkor kezd aggódni ne most , pláne hogy legtöbb esetben tényleg kinövik. (bár én sem nőttem ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!