Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítség! Mit tegyek ha a 15...

Segítség! Mit tegyek ha a 15 éves kislányom sátánista akar lenni, már nagyon régóta érdeklik ezek a témák és nem tudok ellene semmit teni mert rám nem hallgat? Római katólikusok vagyunk, templomba is eljarattam amikor kicsi volt!

Figyelt kérdés

2015. aug. 5. 02:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondmeg neki hogy ne legyen az mert minden vallás a gyenge birkáknak való.

Magában higyjen ne szolgáljon se istent se ördögöt.

És egyépkén sátán még mindig több embert hallgat meg és segit nekik mint isten.Isten csak azér erős mert sok a csicskája és amágiát is azért tiltja mert az által lehetnek ellenfelei.Sátán legalább aztmongya hogy hate olyan erős mágus vagy gyere és verjél el ha tudsz.

Szóval ha valaki egy vallás szűklátókörűségébe akar fordulni még mindíg a sátánizmus a legjobb.De leginkább a LaVey féle.(bár egy két dogma abba is van)

2015. aug. 7. 05:39
 22/32 anonim válasza:
100%
A sátánizmus pedig nem rossz, nem arról szól hogy szűz lányokat áldoznak fel a Sátánnak, a lényege a lélek isteni szintre emelése. Sajnállak titeket,mert tudatlanok vagytok, a hitetek úgy butít titeket,hogy észre sem veszitek. Nyissátok ki a szemeiteket, és lássatok a dolgok mögé.
2015. aug. 7. 17:48
 23/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, úgy döntöttem megpróbálok beszélni vele nyugodtan erről a "világnézetről", és utána olvasok, persze kénytelen vagyok elfogadni ha ezt választja, de nagyon nem örülök neki...
2015. aug. 7. 20:00
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elég valószinű hogy a lelke sokkal erőssebb lesz a tiédnél ha fejleszti magát és nem imádkozik a képzeletbeli barátjához.

Bár még mindíg azt mondom hogy egy vallás szűklátókötüségébe nem érdemes burkolózni.

Minden vallásban vannak jo dolgok és baromságok ezt kell kiszűrni.

Mongyuk a kereszténységből elég keveset lehet kiszűrni ami azt tanítja hogy legyél isten szolgája vagy fêlj a haragjától.Hiába a legnagyobb egyben a legrosszabb vallás.

2015. aug. 7. 21:44
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdező!

amikor az ember ilyen témát választ akkor azt nem ő választja hanem a téma - és ez esetben az alvilág - választja őt.

ahhoz hogy az ember nagy mágus lehessen, életeken keresztül tanulnia kell a fekete mágiát, és ez csak a sátánizmus keretei között lehetséges.

a sors ellen nem tehet semmit, meg kell történnie hogy "vizes" lehessen hogy később "megszáradhasson", ez a mágusok sorsa.

később mikor majd ezeken az életeken keresztüljut, megállíthatatlan, legyőzhetetlen fehér mágus lesz belőle.

de előbb ezt az utat meg kell járnia.

ha ezt megakadályozza, akkor a sötét erők elteszik az útból az ön személyét, és erre fentről kapnak engedélyt - Istentől.

sok erőt kívánok a jövőhöz...

2015. aug. 7. 22:12
 26/32 anonim ***** válasza:
Beszarok. :D Adok én nektek fentről utasítást... Meg lentről is...
2015. aug. 8. 04:06
 27/32 Szergej55 válasza:
Egy idő múlva kinövi, nem aggódnék emiatt túlzottan. Azt tudom tanácsolni, hogy esetleg a templomba járást ne tedd neki kötelezővé. Ha ez neki kellemetlen, csak még erősebb lesz benne a tiltakozás, az pedig nem vezet eredményre. Adjon neki a keresztény értékrend egy erős morális alapot, de ne misztifikáljátok túl a vallási szokások jelentőségét az esetében.
2015. aug. 14. 13:48
 28/32 anonim ***** válasza:
Miért kénene bármit is tenni ellene? Ő is ember ezért meg van a joga arra,hogy ő maga válassza ki a vallását. Hisz őt senki sem kérdezte meg,hogy keresztény akar-e lenni.
2015. szept. 19. 23:11
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem kérdezték, engem se kérdeztek, és nem is vagyok az, attól, hogy megkereszteltek. De nyilván a kérdés nem erről szól, hanem a gonoszságról, áldozatokról, kínzásról, rosszindulatról. Mert biztos van, aki komolyan gondolja, meg szekták, meg mittudom én... Szóval nem biztos, hogy jó dolog, de szerintem nem ez a gyakoribb.
2015. szept. 21. 11:42
 30/32 Hunter 13 válasza:
Úgy néz ki a lányodat arra nevelted hogy higyjen a természetfelettiben. Ő hisz is benne de nem találja a római katólikus egyházban és így azon a helyen keresi ahol a leggyakrabban fordul elő.
2015. okt. 29. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!