Segítség! Mit tegyek ha a 15 éves kislányom sátánista akar lenni, már nagyon régóta érdeklik ezek a témák és nem tudok ellene semmit teni mert rám nem hallgat? Római katólikusok vagyunk, templomba is eljarattam amikor kicsi volt!
10-es!
Nagyon ostoba válaszokat adtál!
Isten tökéletesre teremtett mindent és mindenkit. Még abban is tökéletesre teremtette az embert, hogy megadta a szabad választás lehetőségét, és nem csoportszellemet adott, mint mondjuk a hangyáknak, vagy a méheknek. Szabad akaratodból dönthetsz jó és rossz között. Szabad akaratodból döntöd a saját világodat csődbe, majd abban a nyomorult világban élsz, amit teremtettél magadnak. De dönthetsz úgy is, hogy a világot széppé és élhetővé teszed. De úgy látszik, eddig az emberek nem ismerték fel a döntési lehetőségeiket, hogyan akarnak élni: szabadon, vagy rabszolgaként. Úgy tűnik, rabszolgaként akar élni, ez a többség döntése. Istent senki semmiért nem hibáztathatja!
Én nem hibáztatom Istent, meg Pumuklit sem...
Érdekes elképzelésed van a szabad akaratról. :D
Akarhatod azt, amit én mondok, különben tirhulj a kertecskémből! :D Én beszélek hülyeségeket... Kérdezz meg pár rossz sorsút, hogy azért szenvednek-e, mert élvezik?
Nyilván neked van igazad, és egyszerűen csak úgy kéne döntenie, hogy nem éhezik, hogy nem beteg, stb.. De szerinted a hülyék még nem jöttek rá, hogy jobb lenne nekik úgy. :D
12-es!
Azt tudod-e, hogy ami pénzt jelenleg használsz, az kamatos pénzrendszeren működik? Ez lényegében azt jelenti, hogy a globális magánpénzhatalom, amely működteti a kamatos pénzrendszert, ez minden pénzt kiszipkázik az országból és az emberektől. És te, azzal, hogy használod a globális magánpénzhatalom pénzét, hogy beteszed a bankba kevés kamatozásra, vagy hitelt veszel fel nagy kamatra, ezzel önként fenntartod a globális magánpénzrendszer hatalmát! Tehát akkor vajon nem igaz az, hogy önként szenvednek-e, és még élvezik is? Miért nem döntenek úgy az emberek többsége, hogy eldobja a kamatos pénzrendszert, és átáll kamatmentes pénzre, amivel nem tudja kifosztani az emberek milliárdjait a globális magánpénzhatalom, amely mindenféle munka nélkül jut milliárdos jövedelemre, profitra a kamatos pénzrendszert működtetve!
Szóval mindjárt kiderül, hogy kik is a hülyék, és kik látják át az egész rendszert, és annak mi a megoldása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!