Nagy a baj? Hogyan tudnék kimászni?
Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy eléggé hitetlen votlak... Néhány hónappal ezelőtt egyetemistaként Istentől elfordulva kértem a sátánt, hogy segitsen karrieremben, az érzelmi része (barátnőm legyen, s hogy az emberekkel legyek jóba) nem érdekel, csak a szakmait adja meg. Ez meg is történt, egyetemistaként is ivelt felfelé a karrierem (tolmács- és forditónak tanultam). Kaptam felkéréseket (DIÁKKÉNT!) amelyek jól fizettek, az egyetemi ranglétrán is mentem fel, a diáktestületbe is sikerült bekerülnöm 10 ezer hallgató közül. Most már dolgozom, szinte azonnal jó poziciót kaptam a munkahelyemen, szinte nincs probléma a szakmaiságommal. E téren minden rendben. DE! Itt jön egy nagy de. Az emberekkel való kapcsolatom megromlott, barátnőm még nem volt, s nem is úgy néz ki, h lesz. Egyszerűen ezeken a téren szerencsétlen vagyok. Rengeteg csajhaverom volt, ezek nagy része (kb. 75%) szintén elpártolt. Hihetetlenül depressziós vagyok, nem látok kiutat. Segitenétek?2015. ápr. 13. 06:55
31/31 anonim válasza:
ha jól értem, nem is vetted fel a kapcsolatot démonnal, csak gondolatban kérted. Akkor nincs semmi gond. Magadnak teremted meg. A gondolataiddal elementálokat gyártasz, amiket jó nagyra tudsz fújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!