Ha minden héten 2szer felhívom az ezoTVt és Alexander mestermágustól kérem a nagy pénz lapot és megérintem a mágikus gyertyákat akkor helyre állhat az életem?
Ne légy elégedetlen és telhetetlen! Már így is az elégnél több pénzed van, ha a kérdésedben leírt a legnagyobb problémád!
Amit a "mestermágus"-ra (ami tkp nincs is, csak "mágus mester!) költenél, javaslom költsd elsősorban könyvekre, ha nem használ, valami jó agykurkászra!
Így határozza meg a tévé az életünket. Tőle várunk mindet. Ha egy ember beöltözik, mágikus zenét raknak fel, pár hokuszpokusz, és be lehet dőlni hogy valóság.
Más téma.
Egyik ismerősömmel beszélgettünk, hogy a melegek vállalhatnak-e örökbe fogadhatnak-e gyereket. Nem a válaszon voltam meglepődve, hanem az indokláson. Azért, mert a tévében is olyan szép családot alkotnak. Az a doboz megmondja hogy mit érezz, hogyan gondolkozz, mibe tedd a reményedet. Hadjuk ezt? Vagy mi magunk döntünk az letünkről, ha még nehéz is, vagy mástól várjuk az útbaigazítást, mit oly sokan? Mások ezt meg is teszik. Megmondják, hol van a helyünk, hogyan gondolkozz, hogyan öltözködj, már ez annyira beleívodot az életünkbe, hogy már saját magunktól nem is tudunk dönteni, esetleg reménykedni, a jobb életben? Ha lehetne betiltanám a tévét.
Nem.
Az életed a következőképpen állhat helyre:
Meghatározod a problémádat annyira konkrétan, amennyire csak tudod.
Megfogalmazod a távlati, középtávú majd rövidtávú céljaidat.
A megvalósításra konkrét tevékenységeket jelölsz ki.
Határidőket jelölsz ki az egyes tevékenységekhez.
Monitorozol
Az életed csakis a Te aktív közreműködéseddel tud változni (Segíts magadon, Isten is megsegít!). Az ezotv-s kuruzslók hívása nem ilyen. A változtatáshoz persze elengedhetetlen, hogy az ember elhiggye, hogy képes rá, és az elméje a megvalósításra törekedjen, de erre sokkal jobbak a saját magad által végzett rítusok, önfejlesztő gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!