Tudnátok Wicca könyveket mondani?
Jóféle könyveket olvastál.
De ezeket a gyakorlatban is tudod csinálni, vagy csak olvastál róluk és annyi.
És ha megy a gyakorlatban, akkor mi az ami már elég jó?
Számodra a "100 szellemi fogyatékosság és gyógymódjai" könyvet ajánlanám.
"De nagyon érdekelne az Árnyak Könyve, ez nélkülözhetetlen egy boszi számára" ... erre inkább nem mondok semmit, kedves tarot kártya jós
Ahhoz képest, hogy mennyit olvastál, mégsem tudod, hogy az Árnyak Könyve az a Wicca vallásgyakorló saját kezűleg készített könyve.
Eileen Holland: Boszorkánypraktikák. Ebben is van jó sok minden, de főleg szertartásmágiához megfelelések.
Na akkor kezdjük..
Először is a wiccák és a boszorkányok -bár közel állnak egymáshoz- mások! Tehát most """""boszi""""" vagy wicca lennél?
Mert szerintem egyik sem. Az Árnyak Könyvét akár Te is el tudod készíteni, hiszen ennek ez a lényege, hogy saját kezűleg, saját feljegyzéseket tartalmazzon. Igazi Árnyak könyve igazából nincs is annyira, hiszen sok van, de a boszorkányégetések után elég kevés régebbi, de eredeti maradt meg a mai wiccáknak és/vagy boszorkányoknak. Normális Árnyak Könyvét, sőt, teljesen hiteles wicca könyvet sem fogsz találni, hiszen hülye is lenne az a wicca, aki kiadná a saját könyvét, minden kis apró mágia titkával.
Nem leszólásból írta egyébként csak tisztázni akartam a dolgokat.
Aleister Crowley összes írása. Yliaster Daleth könyvei. Ajánlom még Wictor Charon és Szepes Mária műveit is (az utóbbit én személy szerint nem kedvelem, de tisztelem).
És ha a témából picit el akarsz vonatkoztatni, hermetika - Franz Bardon művei.
Szia, Laylah :)
S. T'm./N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!