El szeretném kezdeni a wicca vallást gyakorolni. Mivel kezdjem?
16 éves fiú vagyok, és engem mindig is érdekelt a boszorkányság, a mágia. Pár éve hallottam a wicca vallásról, de akkor nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Másfél éve vettem egy boszorkánysággal foglalkozó könyvet, amiben az alapok megvannak, pár varázslatot kipróbáltam (vagy 5-ből 2 "sikerült"), de ez a hirtelen fellángolás két hétig tartott. Most viszont kezdem hiányát érezni annak, hogy valamiben is higgyek. Valójában katolikus vagyok, meg is vagyok keresztelve, de én nem igazán hiszek a teremtő Istenben, minden másban igen (tudom, furcsa felfogás): szellemek, démonok, Pokol, Lucifer, egyiptomi-, görög-római istenek. Szóval az én hitem eléggé zavaros, de valamennyire követhető.
Szóval, pár napja a hiányérzetem hatására mélyebben belemerültem a boszorkányságba. A könyvet is elővettem, jól átlapozgattam, mindent alaposan kiböngésztem, de nem igazán értem. Mármint, magát a varázslat menetét értem, a természettel szembeni tisztelet, jótetthelyébenjótvárj-elv, meg a fekete-fehér mágia, gyógynövények, kristályok. Ezeket mind értem, de már magát az oltárt, az eszközök megszerzését nem értem. Vagy magát a kezdést. ehhez kell valami rituálé? Vagy csak simán gondolok egyet? Az eszközöket lehet venni? A pálca hogy nézzen ki? Az athame milyen legyen? Most felsoroltam egy csomó olyan kérdést, amire nekem kéne tudni a választ, mert ezeket én fogom használni, én fogom hallani a belső hangot, hogy "na ez azt ami kell!",de most komolyan, elakadtam.
Valamint találtam egy nagyon jó kis oldalt, Annwn oldalát, ahol rengeteg minden le van írva, de magáról a kezdésről egy szó sincs... Valaki, aki jártas a témában, esetleg ő maga is wicca, akkor tudna nekem választ adni?
5ször nézd meg az összes harry potter részt
utána készen állsz.
Már megvolt, sőt többször is. A könyveket 3szor olvastam ki.
DE MOST KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK!
Írj privit:D
És mesélj nekem ezekről plsxd
egy sátánista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!