Min kezdjem el gyakorolni a telekinetikát?
Figyelt kérdés
Idáig pici papírgalacsinnal próbálkoztam és fogpiszkálóval. Egyszer sikerült megmozdítanom mindkettőt, de nagyon minimálisan.
Mi az a "szpi" vagy "pszi" kerék?
És mire kell "gondolni" olyankor, amikor ezzel próbálkozom?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2011. júl. 25. 18:08
1/3 anonim válasza:
telekinezis.co.cc oldalon mindent megtalálsz ehhez, amúgy a psi kerék egy tũre egyensúlyozott papírpiramis, amit az akaratod forgat
2/3 anonim válasza:
Huh, ez érdekes, gondolkoztam ezen, régen mozdítottam tollat füzeten, de most vhogy jobban megfogott az egész.
Azt tudom h eleinte iszonyúan nehéznek tűnt, az ember azt hinné, hogy belső akaraterővel kell, közben más lelki állapotba kell kerülni ehhez, nem törődni a dolgokkal körülöttünk és tudni, hogy az a tárgy ha úgy gondoljuk, el fog mozdulni. Nem hiába van ez így a beszélgetések közbeni döntéshozatalainknál sem, csak nem vesszük észre, h ott is ugyanez folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!