Ha minden héten 2szer felhívom az ezoTVt és Alexander mestermágustól kérem a nagy pénz lapot és megérintem a mágikus gyertyákat akkor helyre állhat az életem?
Figyelt kérdés
Néha Orsolya kártyamágustól azt kérem hogy nyissa meg a szónikus élet kaput elöttem.2014. aug. 7. 23:54
11/15 anonim válasza:
Ezt nem gondolhatja a kérdező komolyan. Nos, a Tv-s jósok évi forgalma több, mint 1 milliárd forint,aminek nagy része a társaságé, miközben Ők minimálbérért szövegelnek. Átlagban negyed óra kell, amíg lerázod őket. Számitsd ki, 470 Ft/+áfa percenként. Mire észbe kapsz eltelefonáltál egy 10-est, miközben semmi nem történik. Heti 2x, esetleg hónapokig....azért meggondolnám!
Egyébként aki tényleg tud jósolni, vagy kapcsolatban van bármilyen mágiával, azt a Tv-ben nem fogod megtalálni!
12/15 anonim válasza:
Nem tudo, eldönteni, hogy te tényleg ilyen hülye vagy vagy ez csak troll kérdés, segíts ki kérlek!
13/15 anonim válasza:
Magát a mágiát alapszintem művelem de ez ami a tv-ben megy ez nem igaz hisz logikusan ha bekerülnek 40 az adásba akkor a mágusnak nem maradna elég ereje ehhez...
De ajánlom ezt a filmet ebből megtanulhatod hogy tehetnél magadnak jót a cime a Titok jó szorakozást
14/15 anonim válasza:
3-as szerintem a te rektàlis kapuidat is azért nyitotta meg, mert hiszel benne. Szerintem neked sokkal több hatalmad van mint annak az akárkinek. Ő lehet h egy kuruzslò. De az ember hite nagy dolgokra lehet képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!