Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagy a baj? Hogyan tudnék...

Nagy a baj? Hogyan tudnék kimászni?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy eléggé hitetlen votlak... Néhány hónappal ezelőtt egyetemistaként Istentől elfordulva kértem a sátánt, hogy segitsen karrieremben, az érzelmi része (barátnőm legyen, s hogy az emberekkel legyek jóba) nem érdekel, csak a szakmait adja meg. Ez meg is történt, egyetemistaként is ivelt felfelé a karrierem (tolmács- és forditónak tanultam). Kaptam felkéréseket (DIÁKKÉNT!) amelyek jól fizettek, az egyetemi ranglétrán is mentem fel, a diáktestületbe is sikerült bekerülnöm 10 ezer hallgató közül. Most már dolgozom, szinte azonnal jó poziciót kaptam a munkahelyemen, szinte nincs probléma a szakmaiságommal. E téren minden rendben. DE! Itt jön egy nagy de. Az emberekkel való kapcsolatom megromlott, barátnőm még nem volt, s nem is úgy néz ki, h lesz. Egyszerűen ezeken a téren szerencsétlen vagyok. Rengeteg csajhaverom volt, ezek nagy része (kb. 75%) szintén elpártolt. Hihetetlenül depressziós vagyok, nem látok kiutat. Segitenétek?
2015. ápr. 13. 06:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%
Alkut kötöttél. A szolgáltatást megkaptad, az árát is meg kell fizetned.
2015. ápr. 13. 07:15
 2/31 anonim ***** válasza:
26%

ellőszőr is soha Fordulj a sátánhoz az mindég csak

rosszul sül el:!!! és hogy sikerüljön ahhoz is kell

bizonyos rituálé.de szerintem a sikereidet az erőfeszítéseinek köszönheted. és a többihez csak egy

kis önbizalom ra van szűkséged. és ne ne felejtsd el:!

istenre mindég számít hatol.de azért jó volna ha elmennél

gyónni.

2015. ápr. 13. 07:21
 3/31 anonim ***** válasza:
34%
soha ne
2015. ápr. 13. 07:22
 4/31 anonim ***** válasza:
69%

Legközelebb az angyalokat kérd ha valami köll.... :)

Amúgy nem történt semmi különös. Előjött egy probléma. Fel kell oldani ennyi! Ha bűntudatot érzel azzal csak tetézed a gondokat.

Ne kombináld túl a dolgot! Nem tettél semmi rosszat!

2015. ápr. 13. 09:09
 5/31 anonim ***** válasza:
Mi van még eladnivalod?
2015. ápr. 13. 10:27
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet hogy azért nem volt barátnőd mert csúnya vagy?
2015. ápr. 13. 10:51
 7/31 anonim ***** válasza:
Ha a Sátánnal alkut kötöttél, nehogy el menj gyónni, az életedbe is kerülhet.
2015. ápr. 13. 18:15
 8/31 anonim válasza:
86%
7.valaszolo....hulyeseg amit irtal.Nem kerulhet az eletebe.Valoban nagyon szarul tetted h alkut kotottel a satannal de Isten mindig segithet ha megbanod oszinten es elmesz gyonni....mindig van kiut! Minden rendben lesz ha Istent kered h bocsasson meg es tobbet kerlek ne csinaln ilyet
2015. ápr. 14. 10:31
 9/31 anonim ***** válasza:

Nézzük :

1 Maga a sátán segitségét nem kérhetted hisz jól tudjuk hogy isten szintű mágiával el van zárva mindentöl . Ez valószínü csak placebo hatás

2. A világ úgy müködik hogy ha van pénzed van nőd szóval jó munka jó nő . De had idézzema sebhejes arcút : " Először jön a pénz , aztán a hatalom és végül a nők"

2015. ápr. 14. 19:23
 10/31 anonim ***** válasza:

A Sátán a legféltékenyebb, legegoirtább lény a világon, nem véletlen hogy meghatártozása folytán az összes negatív érzelem legszélsőségesebbjeit veszi fel. Nem engedi, hogy más szeressen vagy hölgyel szerelmed.

Ez ugyanis az ára az alkudnak ! :S.

2015. ápr. 14. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!