Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyom van egy 32 éves férfivel, tudom hogy nagy szarban vagyok, de nem tudok kimászni belőle. Mit tegyek?
Nyár elején megismerkedtem egy 32 éves férfivel, aki nagyon kedves volt, udvarolt, stb.. 3 hónapig álltattam magam, aztán egyre sűrűbben találkoztunk, egyre szenvedélyesebb lett a viszonyunk. A 3-ik találkozó után bevallotta, hogy nem akar hazudni nekem, neki gyerekei vannak (ráadásul 5)és felesége is, bár állítása szerint vele már csak a gyerekek miatt van együtt, de sokat veszekednek, sok közük nincs egymáshoz (ebből nem tudom mennyi az igaz, gondolom ,hogy nem sok) Ezután egy hét gondolkodási időt kértem, de egyszerűen nem tudtam nemet mondani, pedig tudom, hogy ez nem jó ötlet egyáltalán.
Nemrég megkérdezte hogy szerintem összejöttünk-e, de nem válaszoltam, mire ő azt mondta, hogy igen, csak laza a kötelék mert ritkán találkozunk (heti 1) és akkor se csinálunk semmi közös programot (séta, néha kaja, kocsiban ülés).. amikor felvetettem, hogy találkozzunk sűrűbben, mert ezt a van is valami de mégsincs semmi állapotot nem bírom sokáig, akkor azt mondta inkább semmi ne legyen akkor, mert ő nem bírja ezt a sülve-főve dolgot..
Azóta is ugyanaz van, heti 1-szer találkozunk, de mindennap beszélünk msn-en, telefonon.. Ha vele vagyok mindig annyira kedves, aranyos, figyelmes, amilyen még senki nem volt azelőtt velem, ezért egyszerűen képtelen vagyok megszakítani vele a kapcsolatot, pedig számtalanszor elhatároztam már.. ha nem élőben beszélünk, akkor változóan viselkedik, néha kedves, néha viszont nagyon rideg..
Az bánt nagyon, hogy tudom, nem is szeret, de akkor miért ilyen kitartó és udvarló, stb.. (nem a szexen alapul a kapcsolat, a 7 hónap alatt 3-szor feküdtünk le, és éreztem, hogy nem erőlteti)
Mit tegyek a szüleim nem is tudnak az egészről, de nem is mondom el, mert az halál lenne mindenkinek..
Nem merek nemet mondani, mert ugy érzem, ez még mindig jobb mint a semmi, ha néha nagyritkán odabújhatok vkihez..
szerintem úgymond kikapcsolódásként használ téged. otthon folyton veszekedik, és nálad meg nyugalom van. heti egy alkalom ezért jó is neki. ha sűrűbben találkoznátok, előbb-utóbb kiderülne a viszonyotok, és ezt ő nem akarja.
szerintem sose jó harmadik személyként részt venni egy kapcsolatban. most gondolj bele. van neked egy családod, és a férjed téged csalna. te mit éreznél? igaz, nem jó a házassága. akkor meg váljon el.
Szereted? Nem hinném. Csak azért akarsz vele lenni, mert hogy ne legyél egyedül. Félsz az egyedülléttől.
Ő szeret? Ezt sem hinném, hiszen meg is mondta, hogy laza kapcsolat.
Ez az egész helyzet nem tisztességes. Ő veled csalja a feleségét, te pedig benne vagy ebben a játszmában.
teljesen átérzem a helyzetet, és bele is gondoltam már nemegyszer, hogy milyen undorító dolog lenne, és én a felesége helyében...
szerintem a felesége belenyugszik ebbe az egészbe, nagyon fiatalon házasodtak, és ez az ember már évek óta mással is van, nem én vagyok az első..
az egyik alkalommal azt mondta, hogy az előző barátnőjébe tényleg szerelmes volt, őt nagyon szerette, és azt állította ilyen szerelmes még sosem volt (ilyekor teszem fel magamban a kérdést, hogy akkor a feleségét mi a fenének vette el? és miért cisnált 5 gyereket mikor már évek óta gáz van otthon?)
gratulálok, szétszedtél egy családot.
A gyerekek fogják ezt megsínyleni, tudni kéne nemet mondani, még hogyha nagyon szeretethiányos vagy is...
Bocs, de nem arról van szó, hogy "undorító dolog lenne", hanem arról, hogy undorító dolog. Már most. Amit Te és a pasid csinál.
A kedveskedés meg csak játszma, nem Téged szeret, nincs ennek semmi értelme. Találsz majd olyat, aki kedves Veled és nem csalja a feleségét. Lépj ki. Magad miatt, mert leépül az erkölcsöd, és az elvárásaid, magadat pusztítod.
Bocs, de nem értem a kérdést. Azt leszögezted, hogy elhagyni nem akarod. Bár ami van, az nem jó.
Ezek után mire szeretnél választ kapni? A férfit meg a helyzetet megváltoztatni nyilván nem tudjuk (te sem). Így csak egy csomó leszólást fogsz kapni a kommentelőktől.
Sajnállak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!