Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Viszonyom van egy 32 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyom van egy 32 éves férfivel, tudom hogy nagy szarban vagyok, de nem tudok kimászni belőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyár elején megismerkedtem egy 32 éves férfivel, aki nagyon kedves volt, udvarolt, stb.. 3 hónapig álltattam magam, aztán egyre sűrűbben találkoztunk, egyre szenvedélyesebb lett a viszonyunk. A 3-ik találkozó után bevallotta, hogy nem akar hazudni nekem, neki gyerekei vannak (ráadásul 5)és felesége is, bár állítása szerint vele már csak a gyerekek miatt van együtt, de sokat veszekednek, sok közük nincs egymáshoz (ebből nem tudom mennyi az igaz, gondolom ,hogy nem sok) Ezután egy hét gondolkodási időt kértem, de egyszerűen nem tudtam nemet mondani, pedig tudom, hogy ez nem jó ötlet egyáltalán.

Nemrég megkérdezte hogy szerintem összejöttünk-e, de nem válaszoltam, mire ő azt mondta, hogy igen, csak laza a kötelék mert ritkán találkozunk (heti 1) és akkor se csinálunk semmi közös programot (séta, néha kaja, kocsiban ülés).. amikor felvetettem, hogy találkozzunk sűrűbben, mert ezt a van is valami de mégsincs semmi állapotot nem bírom sokáig, akkor azt mondta inkább semmi ne legyen akkor, mert ő nem bírja ezt a sülve-főve dolgot..

Azóta is ugyanaz van, heti 1-szer találkozunk, de mindennap beszélünk msn-en, telefonon.. Ha vele vagyok mindig annyira kedves, aranyos, figyelmes, amilyen még senki nem volt azelőtt velem, ezért egyszerűen képtelen vagyok megszakítani vele a kapcsolatot, pedig számtalanszor elhatároztam már.. ha nem élőben beszélünk, akkor változóan viselkedik, néha kedves, néha viszont nagyon rideg..

Az bánt nagyon, hogy tudom, nem is szeret, de akkor miért ilyen kitartó és udvarló, stb.. (nem a szexen alapul a kapcsolat, a 7 hónap alatt 3-szor feküdtünk le, és éreztem, hogy nem erőlteti)

Mit tegyek a szüleim nem is tudnak az egészről, de nem is mondom el, mert az halál lenne mindenkinek..

Nem merek nemet mondani, mert ugy érzem, ez még mindig jobb mint a semmi, ha néha nagyritkán odabújhatok vkihez..

2010. nov. 12. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

" szerintem a felesége belenyugszik ebbe az egészbe, nagyon fiatalon házasodtak, és ez az ember már évek óta mással is van, nem én vagyok az első"

Ezt te honnan veszed?

Lehet,hogy a feleségének eszébe sem jut,hogy az imádott férje folyamatosan megcsalja.lehet,hogy nagyon szereti a férjét,és mindent elhisz amit a férje mond neki.(túlóra,üzleti ügy stb)

Elég szomorú,hogy 5 gyerekes férfival kavarsz,mert ha egyszer kiderül,6 ember életét változtatod meg akaratlanul is..

Egyszer nekem is udvarolt elég hevesen egy pasas akinek 3 gyermeke volt.Hasonló szöveg: A feleségével évek óta nincs semmi szex,csak a gyerekek miatt vannak együtt..

De én bár csábított a gondolat,hogy milyen lehet a férfi,de végig gondoltam,hogy nekem milyen érzés lenne ha 3 gyermekeket szülnék a férjemnek,és ő folyamatosan megcsalna másokkal..Nagyon fájna..Össze is roppannék..

Ezért nem is kértem belőle.Nemet mondtam..Miért okozzak olyan fájdalmat másoknak amit magamnak sem kívánok??

Te úgy látszik ezt nem mérlegelted..

De abban biztos vagyok,hogyha egyszer igazán szerelmes leszel,ha majd büszkén várod a gyermekedet,a férjed ugyanúgy megcsal majd másokkal..Akkor majd kíváncsi leszek,hogy te mit fogsz érezni.Gondolom te is bele fogsz nyugodni a helyzetbe,ahogy most te feltételezed a pasas feleségéről.

2010. nov. 12. 13:36
 12/14 A kérdező kommentje:

lehet hogy a csomo leszolás fog segíteni hogy legyen erőm nemet mondani..

ezt a családot nem én tettem tönkre, mint említettem ez a férfi már mióta megszülettek a gyerekei csalja a feleségét, ebből otthon a gyerekek szerintem nem sokat vesznek észre, jól titkolhatja ezt az egészet...

és nem, nem kisebbségi, de közben utánanéztem, 6 gyereke van..

2010. nov. 12. 13:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A családot nem te tetted tönkre, és nyugodtan engedd el a füled mellett, ha valaki ezért elmond ennek, vagy annak. Ebben a szép kis családban sajnos alapból komoly bajok vannak.

Magadat viszont könnyen tönkreteszed ebben a helyzetben. Akár tovább megmarad, ami most van, akár kiderül valahogy a dolog, te ezen csak veszíteni fogsz. Ha még csak szerelem sincs köztetek, végképp nem ér ennyit az egész.

2010. nov. 12. 13:43
 14/14 A kérdező kommentje:

igazatok van, főleg az utolsónak, köszönöm..:)

talán jobb, ha mégis most vetek ennek véget, és nem később...

normális kapcsolatom eddig nem is volt, ezért nem is tudtam ezt semmihez viszonyítani..

2010. nov. 12. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!