Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagy a baj? Hogyan tudnék...

Nagy a baj? Hogyan tudnék kimászni?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy eléggé hitetlen votlak... Néhány hónappal ezelőtt egyetemistaként Istentől elfordulva kértem a sátánt, hogy segitsen karrieremben, az érzelmi része (barátnőm legyen, s hogy az emberekkel legyek jóba) nem érdekel, csak a szakmait adja meg. Ez meg is történt, egyetemistaként is ivelt felfelé a karrierem (tolmács- és forditónak tanultam). Kaptam felkéréseket (DIÁKKÉNT!) amelyek jól fizettek, az egyetemi ranglétrán is mentem fel, a diáktestületbe is sikerült bekerülnöm 10 ezer hallgató közül. Most már dolgozom, szinte azonnal jó poziciót kaptam a munkahelyemen, szinte nincs probléma a szakmaiságommal. E téren minden rendben. DE! Itt jön egy nagy de. Az emberekkel való kapcsolatom megromlott, barátnőm még nem volt, s nem is úgy néz ki, h lesz. Egyszerűen ezeken a téren szerencsétlen vagyok. Rengeteg csajhaverom volt, ezek nagy része (kb. 75%) szintén elpártolt. Hihetetlenül depressziós vagyok, nem látok kiutat. Segitenétek?
2015. ápr. 13. 06:55
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

1 Maga a sátán segítségét nem kérhetted hisz jól tudjuk hogy isten szintű mágiával el van zárva mindentől.

ez nem egészen így van.

igaz hogy,isten szintű mágiával el van zárva.

de isten ide a fődre száműzte.és van hatalma befolyásolni

az embereket megkeresi bennük a legmélyebben fekvő gonoszság ott is és kész bármilyen eszközt felhasználni ellene.hogy csak öt imádja s hogy a lelkét megszereze.

eszt nem szabad hagyni.

2015. ápr. 14. 21:04
 12/31 anonim ***** válasza:

Kedves 8.

Az oké hogy Isten megbocsát...

Viszont kérdés az hogy a Sátánnak ez hogyan tetszene?

Addig amíg él a szerződés semmiféle képpen ne menjen gyónni.

2015. ápr. 15. 05:40
 13/31 anonim ***** válasza:

a sátánnal létre jött szerződés soha sem igazságos.

és mindég csak egy egyoldalú,a sátán javára.

de amit nem ac neki önszántadból aszt nem is veheti el.

az ima a bűn megbánás isten hez való fordulás soha sem késő.

s a gyónás a fel oldozásról is szól.

2015. ápr. 15. 12:07
 14/31 A kérdező kommentje:
miért nem lehet menni gyónni mig tart az 'alku'? lemaradtam volna valamiről?
2015. ápr. 15. 20:58
 15/31 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted,hogy a sátánhoz fordultál.Én már 100x kértem segítséget a jó Istentől,de sz@rt se kaptam.AZ életem egy kalap sz@r.Bár merre lépek csak elesek.Szerintem pikkel rám vagy csak egyszerűen nem vesz tudomásul.Egyébként nem biztos,hogy a szerződésed hivatalos volt a sátánnal.Mit ajánlottál fel neki?
2015. ápr. 16. 02:17
 16/31 anonim ***** válasza:

dehogy is nem MEHEC ha istenhez fordulsz ö nem fog téged

megölni,és a sátán tol is csak ö menthet meg:!

és ö nem egy gonosz lény:!hanem jóságos kedves és megbocsájtó. nem úgy mint a sátán.

2015. ápr. 16. 07:40
 17/31 anonim ***** válasza:

az előttem lévőnek,ha isten segítségét kéred ö mindég segít. csak ne úgy képzeld el hogy pl helyetted ö fog,

elmenni be vásárolni vagy a kezedbe tesz 1milcsit

hogy nesze tessék.ö csak utat mutat hogy mit csinálj

hogy a kérésed teljesüljön.és segít az utadon.

és a rosszért nem ö a felelős.hagyd el a sátánt.

és csak öt szolgáld:!!!!!!!!!!!!!!

s meglátod változni fog az életed.!

2015. ápr. 16. 07:53
 18/31 anonim ***** válasza:
Istentől csak annyit kértem,hogy gyógyítson ki a betegségemből.Van egy betegségem ami miatt sose lehetek boldog párkapcsolatban.Persze én már 16-17 évesen szerettem a gyerekeket és családközpontú vagyok.Erre 15 évesen kiderül,hogy sose lehet családom.Hát köszi Istenem.Én is téged.
2015. ápr. 16. 16:37
 19/31 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom és bocs.tudod nekem a szüleim nagyon hamar

meghaltak s 2 tesóm is fiatalon haltak meg.szegénységben éllek, ha végig gondolom az életem az se ér sokat.

de erről nem az isten tehet.én meg értelek és nagyon sajnálom.ismerek olyan embert akinek ugyan ez a problémája.

ők az örökbe fogadás mellet döntöttek.van aki nyomorék

süket de így is lehet teljes életet élni.sajnos ez az élet tele van gonddal s bajal.de nem az isten tehet róla.

2015. ápr. 16. 17:38
 20/31 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk,hogy nem Isten tehet róla?Te feltételezzük,hogy nem tehet róla.Nem ő hozta az emberekre a bajt.Lehetősége lenne arra,hogy változtasson ezeken nem?Mikor tudatosult bennem,hogy nálam gondok vannak.Nagyon sokáig fohászkodtam Istenhez.Kértem tőle.Minden este lefekvés előtt imádkoztam,de nem kaptam segítséget.Még csak választ sem.Akkor most mi van?Ezek után,hogy tiszteljem?Hogy szeressem őt?Nézem ahogy mindenki éli a kis boldog életét.Boldogok,mert van kihez haza menniük és van kihez oda bújni az este ha egyedül van.Én itt vagyok egy magam és bolyongok a nagyvilágban.
2015. ápr. 16. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!