Nagy a baj? Hogyan tudnék kimászni?
Kérdező nehogy elemenj a templomba meggyónni, mert elevenen elégsz amíg tart az alku !
Amúgy al alku akkor hivatalos, ha közjegyző ellenjegyzi. Szerintem fordúlj a fogysztóvédelemhez
igen ez cáfolhatatlan valóban csak egy szavába kerülne,
bármi,s hogy még is mért nem teszi? erre sajnos igazán
senki sem tudna válaszolni.de erre mondják aszt hogy
isten gondolkodását mi észileg soha nem érthet ük meg.
vagy hogy útjai kifürkészhetetlenek.ha kérem a segítségét.
mindég segít,és nem csak apróságokban.el mondok neked valamit.de ez csak neked szol:!mástól erre komment mellőzés kösz:!!!!! istennel volt testközeli élményem.
és valóban csodáknak mondható élményeim voltak vele.
és van hogy mégsem értem mit mért tesz de kivagyok én?
hogy öt megértsem? de egy valamit biztosan tudok.
hogy valóban létezik.mint ahogy a sátán is .
az ördöggel kötött szerződést,ne úgy képzeljük el,
mint egy két fő között megírt hivatalos papírt.
1 kell hozzá bizonyos rituálé,és általában vér köti a szerződést, de nem az illető adja a vért, de erről csak ennyi elég.
2a lelkünket nem lehet el adni,mert az nem a mienk hanem istené.de az ördög befolyása alatt el tudja velünk hitetni,
hogy neki adható bizonyos szolgáltatásokért.
de ez csak átverés valójában csak arra vesz rá hogy,önszántából adja neki az illető.és ez így már jogos.
illetve ha önszántunkból adjuk oda akkor meg is kaphatja.
de ettől isten mentsen mindenkit.
azt kaptad amit kértél, és most csodálkozol....
de úgylátszik Sátán legalább teljesítette..bár én egyikőjükben sem hiszek..de ha már ez így bejött..miért nem kéred meg hogy segítsen a magánéletedben is?
((vagy csak próbálj meg testbeszédet tanulni meg ilyenek))
nem kérem, inkább Istenhez fordulok... és eddig jól megy.
a testbeszédnek utánajárok.
inkább Istenhez fordulok... és eddig jól megy.
ennek örülök csak így tovább.
Őszintén nem akarom senki vallását/hitét megbántani, de itt nem a sátánnal való alkun kéne vitatkozni, sokkal célravezetőbb lenne hasznos életviteli tanácsokkal ellátni szegényt, annak haszna esetleg is lenne.
Bocsi, ha most valakinek belegázolok a lelki világába, de a valós problémák vallás mögé temetése sosem hoz megoldást, lehet hinni ebben/abban, de a bajok csak akkor múlnak el, ha konkrétan szembenézünk a problémával, és logikus megoldást keresünk rá, amivel kiutat találhatunk a szar helyzetből, és itt nem a gyónásra/rituálékra/hitre/Istenre/akármire gondolok, hanem tényleges megoldásra. Ha a személyiségében, vagy a magatartásában olyan hiba van, amit ő nem vesz észre, és változtatnia kéne rajta, azon sem Isten, sem a Sátán nem tud segíteni, neki magának kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!