Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Nagy a baj? Hogyan tudnék...

Nagy a baj? Hogyan tudnék kimászni?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy eléggé hitetlen votlak... Néhány hónappal ezelőtt egyetemistaként Istentől elfordulva kértem a sátánt, hogy segitsen karrieremben, az érzelmi része (barátnőm legyen, s hogy az emberekkel legyek jóba) nem érdekel, csak a szakmait adja meg. Ez meg is történt, egyetemistaként is ivelt felfelé a karrierem (tolmács- és forditónak tanultam). Kaptam felkéréseket (DIÁKKÉNT!) amelyek jól fizettek, az egyetemi ranglétrán is mentem fel, a diáktestületbe is sikerült bekerülnöm 10 ezer hallgató közül. Most már dolgozom, szinte azonnal jó poziciót kaptam a munkahelyemen, szinte nincs probléma a szakmaiságommal. E téren minden rendben. DE! Itt jön egy nagy de. Az emberekkel való kapcsolatom megromlott, barátnőm még nem volt, s nem is úgy néz ki, h lesz. Egyszerűen ezeken a téren szerencsétlen vagyok. Rengeteg csajhaverom volt, ezek nagy része (kb. 75%) szintén elpártolt. Hihetetlenül depressziós vagyok, nem látok kiutat. Segitenétek?
2015. ápr. 13. 06:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kérdező nehogy elemenj a templomba meggyónni, mert elevenen elégsz amíg tart az alku !

Amúgy al alku akkor hivatalos, ha közjegyző ellenjegyzi. Szerintem fordúlj a fogysztóvédelemhez

2015. ápr. 16. 19:02
 22/31 anonim ***** válasza:

igen ez cáfolhatatlan valóban csak egy szavába kerülne,

bármi,s hogy még is mért nem teszi? erre sajnos igazán

senki sem tudna válaszolni.de erre mondják aszt hogy

isten gondolkodását mi észileg soha nem érthet ük meg.

vagy hogy útjai kifürkészhetetlenek.ha kérem a segítségét.

mindég segít,és nem csak apróságokban.el mondok neked valamit.de ez csak neked szol:!mástól erre komment mellőzés kösz:!!!!! istennel volt testközeli élményem.

és valóban csodáknak mondható élményeim voltak vele.

és van hogy mégsem értem mit mért tesz de kivagyok én?

hogy öt megértsem? de egy valamit biztosan tudok.

hogy valóban létezik.mint ahogy a sátán is .

2015. ápr. 16. 21:14
 23/31 anonim ***** válasza:
Most ez attól függ, hogy az a szerződés teljes bizonyító erejű magánokirat-e, vagy pedig közokirat. Ha nem ilyen vagy valamilyen érvénytelenség áll fenn, akkor visszamenőlegesen is érvénytelen a szerződés, az ördög ügyvédje sem tudná rád bizonyítani a fennálló tartozásodat. Egyébként meg az emberi lélek nem lehet semmilyen szerződés tárgya sem, ahogyan az emberi test bármely része sem, mert nem minősül dolognak (kivétel pl. a haj).
2015. ápr. 17. 13:25
 24/31 anonim ***** válasza:

az ördöggel kötött szerződést,ne úgy képzeljük el,

mint egy két fő között megírt hivatalos papírt.

1 kell hozzá bizonyos rituálé,és általában vér köti a szerződést, de nem az illető adja a vért, de erről csak ennyi elég.

2a lelkünket nem lehet el adni,mert az nem a mienk hanem istené.de az ördög befolyása alatt el tudja velünk hitetni,

hogy neki adható bizonyos szolgáltatásokért.

de ez csak átverés valójában csak arra vesz rá hogy,önszántából adja neki az illető.és ez így már jogos.

illetve ha önszántunkból adjuk oda akkor meg is kaphatja.

de ettől isten mentsen mindenkit.

2015. ápr. 17. 14:47
 25/31 A kérdező kommentje:
ahogy látom itt pár kommentelő be van rúgva, menjetek haza.. fogyasztóvédelem meg a szerződést szó szerint érteni, továbbá ördög ügyvédje... túl sok volt az angyalok és démonok, vagy tényleg be vagytok rúgva. R.I.P. :(
2015. ápr. 17. 16:47
 26/31 Missi_Key ***** válasza:

azt kaptad amit kértél, és most csodálkozol....

de úgylátszik Sátán legalább teljesítette..bár én egyikőjükben sem hiszek..de ha már ez így bejött..miért nem kéred meg hogy segítsen a magánéletedben is?

((vagy csak próbálj meg testbeszédet tanulni meg ilyenek))

2015. ápr. 17. 18:04
 27/31 A kérdező kommentje:

nem kérem, inkább Istenhez fordulok... és eddig jól megy.

a testbeszédnek utánajárok.

2015. ápr. 17. 21:41
 28/31 anonim ***** válasza:

inkább Istenhez fordulok... és eddig jól megy.

ennek örülök csak így tovább.

2015. ápr. 18. 12:16
 29/31 anonim válasza:

Őszintén nem akarom senki vallását/hitét megbántani, de itt nem a sátánnal való alkun kéne vitatkozni, sokkal célravezetőbb lenne hasznos életviteli tanácsokkal ellátni szegényt, annak haszna esetleg is lenne.

Bocsi, ha most valakinek belegázolok a lelki világába, de a valós problémák vallás mögé temetése sosem hoz megoldást, lehet hinni ebben/abban, de a bajok csak akkor múlnak el, ha konkrétan szembenézünk a problémával, és logikus megoldást keresünk rá, amivel kiutat találhatunk a szar helyzetből, és itt nem a gyónásra/rituálékra/hitre/Istenre/akármire gondolok, hanem tényleges megoldásra. Ha a személyiségében, vagy a magatartásában olyan hiba van, amit ő nem vesz észre, és változtatnia kéne rajta, azon sem Isten, sem a Sátán nem tud segíteni, neki magának kell.

2015. ápr. 27. 10:24
 30/31 Artak ***** válasza:
A lábgomba is a Sátán műve?
2015. máj. 8. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!