Szellem van a szobámba?
Mostanában nagyon sok fura dolog történik nemcsak a szobámban hanem a ház többi részén is.Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró..elmozdul pár tárgy pedig tudom hogy mit hol hagytam. Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve.Sokszor engem követnek a szemükkel és lese veszik rólam és mikor oda akarok menni anyámhoz rám morognak és ugatnak.Nem tudom mire venni ezt sem hiszen soha nem bántottam itt senkit sem. A másik dolog hogy mióta ez elkezdődött alvászavarral küzdök.Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek.Ez azóta van mióta egy régiségkereskedőtől kaptam egy tükröt ami nagyon régi lehet de nem tudni róla semmit.Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van.Egész nap füstölőzök de semmit nem használ.Valaki valami ötlet?Vagy vélemény?
Csak komoly válaszokat várok!
Igen ilyen válaszokra sincs szükségem Köszönöm szépen!
Nem csak én vettem észre ezeket a dolgokat hanem édesanyám is és őt is nagyon nyugtalanítja a helyzet.Mit is gondoltam hogy majd talán kapok normális választ amit tudok hasznosítani..Tiszta szégyen hogy az embert már hülyének nézik amikor történik velük valami ilyesmi.Bezzeg ha veletek lenne valami ilyesmi és félnétek akkor ugyanígy viselkednétek hogy egyből házhoz egy pszichológust?!
Mindenkinek pszichológus kell ezek szerint akik hisznek a természetfeletti dolgokban?!El kell ítélni őket mert biztos bolondok mert hisznek abban amit észlelnek vagy látnak hallanak vagy éreznek.Igen hatalmas tapsvihar a társadalomnak (Y) (tisztelet a kivételnek)
Nem kérek olyan válaszokat akik majdnem hogy beutalót nyújtanak ide..
Próbáld ki légyszíves, hogy elviszed a tükröt a házból. :)
Nem véletlen írtam. Vidd el például egyik rokonod házának az udvarára. Majd menj haza, és várj legalább egy hetet, hogy történik-e valami, ha már 2-3 hét alatt, vagy legalább egy hónap alatt nem történik semmi, esetleg annak a háznak az udvarán vagy házban történnek fura dolgok a tükör körül, akkor nagy eséllyel a tükörtől kell megszabadulnod.
Kedves kérdező!
Ilyenről már hallottam. Ez egyszerű: szabadulj meg a tükörtől és a démonnak is távoznia kell, mert elvégre ez azt jelenti, hogy a gonosz szellem/démon a tárgyhoz kötődik.
Ne törd össze és a kukába, ne is simán a kukába, hanem vidd el messzire és dobd ki, de a háztól jó messzire...
"Nem csak én vettem észre ezeket a dolgokat hanem édesanyám is és őt is nagyon nyugtalanítja a helyzet."
Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál.
"Mindenkinek pszichológus kell ezek szerint akik hisznek a természetfeletti dolgokban?!"
Őszintén? Igen.
"El kell ítélni őket mert biztos bolondok mert hisznek abban amit észlelnek vagy látnak hallanak vagy éreznek."
Fordítva: azt vélik látni, hallani vagy érezni, amiben hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!