Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem van a szobámba? a...

Szellem van a szobámba? a többi lent van

Figyelt kérdés
hiszek a szellemekbe, olyan mintha vaki követne meg csöpögéseket hallok meg sirást...gépeztem és valaki megfogta a lábam éreztem az ujjait valakinek de senki nem volt itt.. nagyon félek légyszi segitsetek NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK

2013. okt. 31. 12:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
hát a helyzet az, hogy én is hiszek bennük, és nem vagy egyedül, velem is történtek dolgok már, amiről nem tudom eldönteni, hogy szellem volt, vagy csak én képzeltem be magamnak. én sem tudom, hogy ezzel mit lehetne tenni, de az is lehet, h te is csak képzelődsz, mint én, és elakarod hitetni magaddal, hogy szellem volt. Az én véleményem az, hogy mint én is, sokszor van úgy, hogy állati jó kedvemben vagyok, még akár ha egyedül is vagyok itthon, bulizhatnékom van, de van, hogy elkap a félelem, de csak úgy egyszerűen, pedig semmi okom nincs rá, és hogy ilyenkor az ember beképzel magának természet feletti jelenségeket, úgy érzi, mintha valaki figyelné, vagy mozgásokat éreznék, de igazából csak magunknak akarjuk ezt beképzelni, nem szándékosan, de valahogy berögzül az agyunkba, hogy félünk, és biztos van valami körülöttünk, és ilyenkor akaratunk ellenére is képzelődünk dolgokat, tulajdon képpen mi magunkat félelmítjük meg, nem más csinálja. De ha a másik oldalról beszélek, ha ezeket kizárom, mert velem is történtek dolgok, pl valaki megrázta az ágyamat, mikor feküdtem rajta, sötét volt a szobámba és épp telefonáltam, nagyon megvoltam ijedve, még a villany kapcsolóhoz se mertem menni, gyorsan a takaró alá bújtam. Van hogy melegem van a lakásban, mert szerintem az a 22-23 fok épp elegendő, és hírtelen hideget érzek, fázok, hírtelen félelembe esek, mintha negatívot éreznék. Szoktam néha álmodni szellemekkel, a legtöbbnél éjszaka felkeltem és nyílván félek, ezért takaró alá bújok. Volt már 1-2x olyan is, hogy este fekvés idő, behunytam a szemem, és ilyen démonos fejet láttam magam előtt, és hiába akartam másra gondolni, ilyenkor bagy a páromra, vagy egy szép virágra, vagy állatokra gondolok, hogy megnyugtassam magam, de egyszerűen nem tűnik el a fejemből, és a durva az h nem is akartam démonra képzelni, és ezt elmondtam másnak is, ő is mondott ilyet, szóval nem voltam egyedül.
2013. okt. 31. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Én is hiszek a szellemekbe. Amúgy hány éves vagy? szerintem lehetséges, hogy szellem van a szobádba. Hívj át több embert (barátot, szülőt, testvért) Ha ők is észelelik azt amit te akkor nagyobb a valószínűsége a szellemnek. Amúgy lehet, hogy csak fáradt vagy és képzelődsz.
2013. okt. 31. 13:04
 3/14 anonim válasza:
amúgy az egyik volt osztálytársamnak volt egy érdekes sztoria, amit most leírok. Ő bent volt egyedül a saját szobájában, be volt csukva az ajtó, épp gépezett, szokás szerint Facebookozott, és a nagy írogatás közben egyszer csak a fülébe súgta valaki/valami a nevét (Bálint). Ismétlem, a szobában nem volt senki más. A suttogás után a számítógép elkezdett pislákolni pár másodpercre, és talán egy fél másodpercre egy árnyékot látott mozogni a falon. nagyon hírtelen történt ez minden, gyorsan inkább a szüleihez lerohant a földszintre. még én is megijedtem, mikor ezt másnap reggel mesélte a sulihoz menetelve. Sokszor jártam már náluk, főként ha buliztunk így páran, így a baráti körben, és sokszor mesélte, hogy szellemet érzékel, végül kiderült h a szellem a bátyjához kötődik, mivel a bátyja már álmodott szellemmel, állítólag beszélt is vele, kiderült h Endrének hívják a szellemet, és a durva mikor bealudtunk, mintha remegett volna a szoba, ami volt az ágy mellett asztal, az is megreccsent, akkor a másik bnőm mikor szintén a Bálintéknál volt, én akkor nem voltam ott, egy kólás üveg volt előtte, ez tudatában is volt, felkelt hajnalkor álmából, és az üveg egy emberi arcot öltött át.
2013. okt. 31. 13:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Skizofréniás vagy.
2013. okt. 31. 13:59
 5/14 BlackSword ***** válasza:
Nyugodj szépen meg!!! Ezeket csak beképzeled magadnak... Nincs szellem a szobádban, mivel szellemek a való életben nem is léteznek... Szóval nyugi, és ne olvass ilyeneket, ha nem birod...
2013. okt. 31. 14:07
 6/14 anonim válasza:
Szerintem csak a saját korosztályodból hívj át barátokat, mert ha egy felnőtt észlel is vmit, akkor se mondaná el, egyébként nagyon fura és érdekes sztorikat tudtok írni. Szerintem senki sem fogta meg a lábadat, csak lehet, hogy vmi olyat néztél a gépen, amibe beleremegtél, és így bebeszélted magadnak.
2013. okt. 31. 14:21
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat sokat segítettetek.:)))
2013. okt. 31. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:

"hiszek a szellemekbe,"

Ez a probléma, kétszeresen is. Az egyik probléma az, hogy hiszel olyan dologban, ami nem valós, emiatt azt valósként éled meg, becsap az agyad, becsapod saját magad a hiszékenységed végett, mert olyan dolgokat "érzékelsz" (tévesen), amelyek nem valósak, nem léteznek.

A másik probléma, hogy nem tanultad meg helyesen a helyhatározó ragok használatát --> szellemekBEN, szobámBAN. A -ba -be ragokat a hová kérdésre, míg a hol kérdésre válaszolva a -ban -ben ragokat használjuk. Ha nem így teszel, akkor elég igénytelen módon használod szép magyar nyelvünket :) (Az egyéb hibákról, és a központozás szinte teljes hiányáról pedig már inkább szót sem ejtek.)

2013. okt. 31. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Amikor ezek történnek, akkor van valaki a közeledben? Ha igen, akkor ő is észlel furcsaságokat?

Amúgy én is éreztem már hasonlót, mintha valaki hozzámért volna, de közben, senki sem volt. Ez, egyszerűen érzéki csalódás, előfordulhat.

2013. okt. 31. 23:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Sceptic, te viszont a végett és a miatt szavak helyes használatát nem tanultad meg.
2013. nov. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!