Szellem vagy ezotérikus történet?
Látni-vél az ember néha furcsa dolgokat.
De nem tudja hogy a fű az alkohol a sok szmog vagy a matrix okozza e a halucinációkat.
Sietek leszögezni, hogy sohasem hittem semmiféle földöntúli dolog létezésében. Mégis egyszer, a sokadik éjszakás műszakban, hajnali kettő tájban, amikor amúgy is összemosódik a képzelet a valósággal, egy pillanatra megremegett a szám széle. Az üzem vezérlőterme köröskörül csupa ablak, és az egyiken kitekintve apám szellemét véltem látni egy tartály előtt. Persze sürgősen győzött a realitás, és elkezdtem kutatni a látomás okat. Már nem emlékszem, hány műszakom ment el rá, mire végre megtaláltam a dolog nyitját, négy, vagy öt felületről visszaverődve a saját arcom és felsőtestem árnyát láttam ott kint.
Néhány héttel később úgy adtam át a műszakot, hogy mindent ugyanúgy állítottam be, ahogy akkor volt. Valamikor éjjel telefonált a főnököm, hogy azonnal menjek be, mert a kollégám nem hajlandó egyedül maradni a vezérlőben.
Szóval meg akartam tréfálni, de magammal csesztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!