Milyen titkos, ezoterikus tannal talakoztatok a neten, melyet nem ertettetek meg?
Figyelt kérdés
Valamilyen szoveget olvastatok a neten, es hiaba volt magyarul, nem ertettetek meg a mondanivalot, a lenyeget. Konkret peldat tudtok mondani?2013. júl. 16. 17:54
1/4 anonim válasza:
Aleister Crowley-Liber Al Vel Legis című könyvét nem sokan értik.
2/4 anonim válasza:
Én most ünneprontó leszek, de én azt nem értem, miért ki hogyan miért minek hoz létre ilyeneket.
3/4 A kérdező kommentje:
Tokeletes pelda a Crowley konyv; regi emlekeket idez bennem, olvastam kb.20 evvel ezelott, most kezdem csak erteni a melysegesen szimbolikus nyelvezetet.(De nem A.C irta, hanem Aiwas nevu leny, entitas diktalta neki. Az Uj Aeon manifesztuma...)Egyebkent, ki a magyar forditoja a Liber Al Vel Legisnek?
2013. júl. 22. 00:45
4/4 A kérdező kommentje:
2#
Nem ertem, hogy mit nem ertesz?
Az ugynevezett titkos tanok megertesehez ismererni kell a szimbolumok nyelvet, ez a kulcs. Amugy szabadon letolthetok az internetrol manapsag ...
2013. júl. 22. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!