Mostanában nagyon sok fura dolog történik nemcsak a szobámban hanem a ház többi részén is.Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró..elmozdul pár tárgy pedig tudom hogy mit hol hagytam. Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve.Sokszor engem követnek a szemükkel és lese veszik rólam és mikor oda akarok menni anyámhoz rám morognak és ugatnak.Nem tudom mire venni ezt sem hiszen soha nem bántottam itt senkit sem. A másik dolog hogy mióta ez elkezdődött alvászavarral küzdök.Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek.Ez azóta van mióta egy régiségkereskedőtől kaptam egy tükröt ami nagyon régi lehet de nem tudni róla semmit.Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van.Egész nap füstölőzök de semmit nem használ.Valaki valami ötlet?Vagy vélemény?
Nem hiszek ezekben, de szerintem dobd ki a francba azt a cuccot amit kaptal.
2015. márc. 27. 11:01
2/28 A kérdező kommentje:
Én is csak abban hiszek amit látok is..De egyre furább dolgok történnek és kezdek parázni.Valamiért nehezemre esik meg válni tőle.De nagy valószínűséggel az lesz
2015. márc. 27. 11:08
3/28 anonim válasza:
Ha a tükör az oka, én visszavinném v eladnàm mihamarabb. Valószínűleg szellem jött vele. Az állatok ezt látják, állt ugatják, ha olyan elbujnak. De ha a te közelében van mindig a szellem, akkor lehet ismer vagy csak arra megy h a jogos tulajához vissza vidd a tükröt.
2015. márc. 27. 11:27
4/28 anonim válasza:
Akkor vigyàzz ha mész tusolni vagy hangisan fingasz a szellem mindent làt hall érez :)
2015. márc. 27. 11:27
5/28 anonim válasza:
Én a kutyáktól szabadulnék meg, ha paranoiás volnék. Többet tudnak ártani, mint egy tárgy.
2015. márc. 27. 11:28
6/28 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy valaki kötődik a tükörhöz és haza hoztam vele.Ezelőtt nem volt semmi ilyesmi csak kis koromban de az mellékes.A lényeg hogy hiába viszem ki a szobából és takarom le ugyanúgy történnek megmagyarázhatatlan dolgok amit nem csak én vettem figyelembe.Én azt is el tudom képzelni hogy követ hisz a kutyáink nagyon sokszor szúrnak a szemeikkel és morognak rám pedig nem ártottam nekik ,szerintem nem rám morognak hanem valakire aki mögöttem van sokszor és ezt a kutyák látják / érzik.Igazából nem tudom mi lenne a megfelelő megoldás erre.
2015. márc. 27. 11:41
7/28 BabyBiii válasza:
nem akarok vészmadár lenni, de aval nem biztos hogy kitessékeled ezt a szellemet a házból ha kidobod a tükröt és nem is biztos hogy egy szellemről beszélgetünk.A kutyák tényleg észlelik az ilyen jelenségeket és ez nem vicc.Nem érzed úgy néha hogy avalaki figyel a lakásban? Irtad, hogy füstölőzől hidd el szart sem ér.Ha tényleg komoly az ügy és úgy érzed, hogy már nagyon forró a helyzet egy olyan embert ajánlanék aki tényleg ért az ilyesmihez, hivd fel és kérd meg látogasson meg, mutasd meg neki a tükröt és kérd ki a véleményét.
2015. márc. 27. 11:50
8/28 Vad-Ász válasza:
csinálj képet a tükörről , szoba sarkairól(padlótól planig legyen a kép) , majd ha egy pontot figyelnek a kutyák arról is kell kép.
a képeket küld el privátban és majd elemezem
2015. márc. 27. 13:36
9/28 anonim válasza:
ezt még olvasni is rossz. és tényleg lehet nem érsz el semmit ha csak kidobod a képet sőt lehet az a valami meg is bosszulja hogy csak úgy eldobtad magadtól (most ez lehet hülyén hangzik de előfordulhat) :S kérd ki olyannak a véleményét aki ért ehhez :S f.om se fogadta volna el azt a rohadt tükröt ....brrr, főleg ha ilyen régi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!