Szellem van a szobámba?
Mostanában nagyon sok fura dolog történik nemcsak a szobámban hanem a ház többi részén is.Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró..elmozdul pár tárgy pedig tudom hogy mit hol hagytam. Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve.Sokszor engem követnek a szemükkel és lese veszik rólam és mikor oda akarok menni anyámhoz rám morognak és ugatnak.Nem tudom mire venni ezt sem hiszen soha nem bántottam itt senkit sem. A másik dolog hogy mióta ez elkezdődött alvászavarral küzdök.Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek.Ez azóta van mióta egy régiségkereskedőtől kaptam egy tükröt ami nagyon régi lehet de nem tudni róla semmit.Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van.Egész nap füstölőzök de semmit nem használ.Valaki valami ötlet?Vagy vélemény?
Csak komoly válaszokat várok!
Dobd ki a tükröt. Válj meg tőle.
Vannak szellemek, amik tárgyhoz kötődnek, vannak amik házhoz stb. Ha kidobod a tükröt, megy a szellem is, ha tényleg a tükörhöz kötődik, bár nagy eséllyel ahhoz.
A tükröt ne semmisítsd meg, csak vidd el valahova, például egy másik házba. Ha megszűnnek a jelenségek, akkor a tükröt vidd el valahova, de semmiképp se ajándékozd oda, hanem vidd ki egy olyan helyre, ahol senki nem találja meg, vagy tudd meg kié volt ez a tükör és vidd el a sírjához stb. A lényeg, hogy senki ne találja meg a tükröt.
Egyébként milyen érzés elmenni a tükör előtt?
Komoly választ vártál, hát megkapod:
"Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró" - feszültségingadozás a hálózatban
"Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve." - bambulnak, vagy hallanak onnan valamit, amit te nem, mert nem olyan jó a hallásod
"Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek." - mert idegeskedsz a nemlétező szellemek miatt
"Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van." - ezt meg csak képzeled
Ha rossz érzés kerülget a tükör közelében, akkor már rég ki kellett volna dobnod.
Én már rég kidobtam volna egy ilyen tárgyat, ami rossz érzéssel tölt el.
Vidd el a tükröt a házból és majd meglátjuk mi fog történni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!