Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szellem van a szobámba?

Szellem van a szobámba?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok fura dolog történik nemcsak a szobámban hanem a ház többi részén is.Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró..elmozdul pár tárgy pedig tudom hogy mit hol hagytam. Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve.Sokszor engem követnek a szemükkel és lese veszik rólam és mikor oda akarok menni anyámhoz rám morognak és ugatnak.Nem tudom mire venni ezt sem hiszen soha nem bántottam itt senkit sem. A másik dolog hogy mióta ez elkezdődött alvászavarral küzdök.Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek.Ez azóta van mióta egy régiségkereskedőtől kaptam egy tükröt ami nagyon régi lehet de nem tudni róla semmit.Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van.Egész nap füstölőzök de semmit nem használ.Valaki valami ötlet?Vagy vélemény?

Csak komoly válaszokat várok!

2015. márc. 27. 10:50
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Már én is nagyon megbántam hogy elfogadtam azt a tükröt.De mégis csak ajándéknak szánták nem gondoltam hogy ez lesz belőle.Ha előre tudom el sem fogadom.Próbáltam már kapcsolatba lépni olyanokkal akik talán többet tudnak mondani de valahogy nem kaptam rá olyan választ ami megoldotta volna a helyzetem.Köszönöm a válaszokat.ha esetleg valaki ért ezekhez és tudná mi a megoldás mindképp írjon .
2015. márc. 27. 13:53
 12/28 anonim válasza:
simán lehetsz médium! Ne félj tőle, használd ki ezt az adottságot.
2015. márc. 27. 13:57
 13/28 anonim válasza:
zsályával füstölj egyébként.
2015. márc. 27. 13:58
 14/28 Legoman ***** válasza:

Dobd ki a tükröt. Válj meg tőle.

Vannak szellemek, amik tárgyhoz kötődnek, vannak amik házhoz stb. Ha kidobod a tükröt, megy a szellem is, ha tényleg a tükörhöz kötődik, bár nagy eséllyel ahhoz.

A tükröt ne semmisítsd meg, csak vidd el valahova, például egy másik házba. Ha megszűnnek a jelenségek, akkor a tükröt vidd el valahova, de semmiképp se ajándékozd oda, hanem vidd ki egy olyan helyre, ahol senki nem találja meg, vagy tudd meg kié volt ez a tükör és vidd el a sírjához stb. A lényeg, hogy senki ne találja meg a tükröt.

Egyébként milyen érzés elmenni a tükör előtt?

2015. márc. 27. 14:18
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot!Magában a tükör közelében rossz érzés kerülget.Amikor meg elmegyek előtte mintha picit vonzana hogy belenézzek.Én a tükörrel szemben nagyon sok rossz energiát érzek ezért is tudom meg mondani bármikor hogy a közelembe van.
2015. márc. 27. 14:24
 16/28 anonim ***** válasza:
Szkeptikus vagyok ebben a témában. Add nekem a tükröt, majd meglátjuk, hogy változik e a véleményem. :)
2015. márc. 27. 14:34
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem szívesen de ha kell én oda adom.Írj privátba és megbeszéljük hogy tudom oda adni.
2015. márc. 27. 14:38
 18/28 anonim ***** válasza:

Komoly választ vártál, hát megkapod:

"Bekapcsol a tv vagy a mikró..vagy a hangszóró" - feszültségingadozás a hálózatban

"Ami felettébb zavar az az hogy van 2 szobakutyánk..és mindig egy pontot figyelnek de azt folyamatosan szinte rá merevedve." - bambulnak, vagy hallanak onnan valamit, amit te nem, mert nem olyan jó a hallásod

"Egy éjjel minimum 5x megébredek mindig nehezen alszom vissza és reggel mindig korán megébredek." - mert idegeskedsz a nemlétező szellemek miatt

"Nagyon erős energiák veszik körül mert ezt lehet érezni is,csukott szemmel is meg mondom bármikor ha a közelembe van." - ezt meg csak képzeled

2015. márc. 27. 16:43
 19/28 Legoman ***** válasza:

Ha rossz érzés kerülget a tükör közelében, akkor már rég ki kellett volna dobnod.

Én már rég kidobtam volna egy ilyen tárgyat, ami rossz érzéssel tölt el.

Vidd el a tükröt a házból és majd meglátjuk mi fog történni. :)

2015. márc. 27. 17:17
 20/28 A kérdező kommentje:
Kedves 18.válaszoló.Hidd el nem szórakozásképen írtam ki ezt hanem azért mert segítségre lenne szükségem.Lehetsz miattam szkeptikus csak ne itt mert én olyan emberek válaszára várok akik talán tudnak valami olyat is mondani amivel megyek is valamire.Igaz sokat stresszelek emiatt de ki nem tenné?! A megközelítésed nem is lenne rossz az elektronikus dolgok miatt.. de mivel villanyszerelő a bátyám és megnézettem vele őket és biztosított arról hogy semmi bajuk nincs ez úttal nem jöhet semmi ilyesmi szóba!ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK NEM OLYANOKAT AMIK FIZIKAILAG PRÓBÁLJÁK MEG MAGYARÁZNI A MEG MAGYARÁZHATATLANT .Köszönöm megértéseteket.
2015. márc. 27. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!