Valaki elmondaná hogy mi a rossz a szellemidézesben?
UFO hívők mindigis voltak mindigis lesznek. Ha téged ez zavar te is lelőheted magadat DE ahhoz nincs jogod, hogy megszabd, hogy ki mibe hisz, milyen topikot/cikket/oldalt/könyvet/anyámkínját olvasgat. Soha nem volt jogod hozzá soha nem is lesz.
Nem tetszik a kérdező stílusa de ettől függetlenül egyetértek vele.
Akinek nincs ehhez az egészhez köze, és meg sem próbál egy kicsit belegondolni a dolgokba, hogy érdemleges választ tudjon adni, az minek van itt? de őszintén...
Képzeld attól függetlenül, hogy egy kicsit megerőltettem magam, és belegondoltam abba, hogy mi lenne ha, ezáltal képes voltam normális választ adni a kérdésre, ettől függetlenül még én is gondolkodó értelmes ember vagyok. Talán értelmesebb mint te vagy ez a Sceptic, de ezt így látatlanba úgyse lehet megmondani...
A lényeg, hogy ha nem érdekel ne olvasd, ha nem tetszik ne foglalkozz vele, tűnj el innen és rabold más idejét. Kösz
már vagy 100 ilyen kérdés van fenn itt gyakorin!
és legalább 500 hasonló jellegű!!!
Az a rossz benne , hogy bajod eshet.
-Nem az jön akit akartál
-Ottragad nélad a lény
.
.
.
ezért ne idézz szellemet:
Azt nem tagadom, hogy a Sceptic egy értelmes ember lenne, de azt én se értem, hogy minek jár ide, ha rohadtul nem hisz benne xD
De tényleg úgy csinálja mintha fizetnének érte neki basszuskulcs xDD
"DE ahhoz nincs jogod, hogy megszabd, hogy ki mibe hisz, milyen topikot/cikket/oldalt/könyvet/anyámkínját olvasgat. Soha nem volt jogod hozzá soha nem is lesz. "
Nem is szabta meg. Pusztán leírta az elképzelését a várható jövőről, amennyiben ez az konteós, ezós, áltudományos mozgalom komolyabb támogatásra szert tesz és nagyobb méreteket ölt.
"Akinek nincs ehhez az egészhez köze, és meg sem próbál egy kicsit belegondolni a dolgokba, hogy érdemleges választ tudjon adni, az minek van itt?"
Sceptic teljesen értelmes választ adott. Attól, hogy nem tetszik neked, még értelmes. Ugyanis soha, senki a büdös életben nem igazolta, hogy a szellemidézésnek bármiféle negatív hatása lenne. Senki se igazolta azt, hogy egyáltalán léteznek szellemek. Valószínű az, hogy nem, de persze biztosan nem tudhatjuk. De mivel lehetségesen létező entitásokat végtelen sokat ki lehet találni, ezért olcsó játék és felesleges létezőként kezelni őket. Főleg, hogy az ezósok se tudják egymás között eldönteni, hogy
-mik is azok a szellemek
-mit akarnak, ha akarnak valamit egyáltalán
-lehet-e idézni őket
-ha lehet, akkor hogyan
-vannak-e rossz szellemek
stb. stb.
"A lényeg, hogy ha nem érdekel ne olvasd, ha nem tetszik ne foglalkozz vele, tűnj el innen és rabold más idejét. Kösz"
Látod, nem a szkeptikusok hanem ti, ezósok akarjátok megszabni, hogy ki mit csináljon, miben higgyen, miben ne. Ha bologatójancsikat akartok olvasni, akkor lehet menni a TTT-re, vagy itt van ez a magasröptű oldal:
Aztán jó szórakozást az egymással való vitához, ami sokkal rosszabb mint mi, ugyanis egy szkeptikus érvekkel meggyőzhető, de ti egymással hogyan vitáztok? Hogyan döntitek el, hogy kinek van igaza? Ha a vitatott lények létezése se igazolt, akkor végképp meg vagytok lőve.
Szkeptikus is csak azt tudja mondani, hogy nincs. De bizonyítani ő se tudja. Nincs olyan érve, hogy egyszerűen nem létezik és kész. Mert sose tudhatja, hogy ha mégis léteznek, akkor mikor bukkanak fel és hol.
Te is csak egy vagy a sok közül aki idejár szórakozni.
De tudod mit? Lődd le te is magadat, aztán majd szellemként beszélgethetsz a többivel:)
" Szkeptikus is csak azt tudja mondani, hogy nincs. De bizonyítani ő se tudja. Nincs olyan érve, hogy egyszerűen nem létezik és kész. Mert sose tudhatja, hogy ha mégis léteznek, akkor mikor bukkanak fel és hol. "
Mondtam már, hogy azt kéne igazolni, hogy léteznek, nem azt, hogy nem. Ilyen hülyeséget, szerinted hogy lehetne igazolni a szellemek nemlétét?
"De tudod mit? Lődd le te is magadat, aztán majd szellemként beszélgethetsz a többivel:)"
Gratulálok, ritka primitív egy balfsz vagy.
Basszus, elég, elég, ENOUGH! Nem igaz, hogy egy ilyen egyszerű kérdésen összevesztek! Ha rajtatok van az ötperc, menjetek üvöltözzetek egyet az utcán, vagy csak kiabáljátok ki az ablakon:
-KAPJA BE AZ EGÉSZ VILÁG!
Vagy mittudomén, de ne itt éljétek le a veszekedős, vagy esetleg őrült hajlamaitokat, ha kérhetem! NORMÁLIS VÁLASZT VÁRT SZEGÉNY KÉRDEZŐ! Steptic, meg egy normális ember, értelmes, békén kell hagyni! Mindenki normális, csak nem tudtok megülni a hátsótokon, és mindenképpen sértegetni kell a másikat! Huh.... B***d sose csapták ki nálam így a biztosítékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!