Akkor az egyház lenne a rossz? A sátán pedig a jó, ő lenne a mi teremtő istenünk? Vélemények?
Hogy az itt leirttak alapján,az egyházról,és olyanról hogy az angyalok gonoszak,a démonok meg forditva tehát jók?
Mert leirttak alapjan eleg hihettő sztorik vannak,de megitelni hogy valósak-e azt nem tudom.
Amugy ateista vagyok.De vallásosnak neveltek,csakhogy sok dologban nem értek egyett Istennel,és az egyházzal kapcsolatba.
Én úgy gondolom hogy Isten az maga a GONDOLKOZÁSMÓD.
Ezt úgy értem hogy a jó a rosszal,örökkös mozgása,és a tudás,fejlődés a mostani élett alkalmazásához.Univerzummal együttműködés,gondolataink,és kéréseink vele kapcsolatba.
Sátán a teremtő és aki szeretetet sugárzik a lelkek felé és azt várja el, hogy szeressük és segítsük egymást. Isten pedig a sötétségben áskálódik a lelkünk ellen.
A démonok segíytenek az angyalok meg megszállnak minket. Teljesen hihető amúgy :D
Isten és az angyalok között sok különbség van.
Az hogy a katolikusok istenképe hamis, még nem jelenti azt hogy egy angyalból istent kell faragni...
Mindkettő "rossz": a "Sátán" is. meg az egyház is.
Mindkettőt a háttérhatalom alkotta meg, hogy ezzel is megossza az embereket.
Az "Ős-Sátán" egyértelműen az "Isten-Anya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!