Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akkor az egyház lenne a...

Akkor az egyház lenne a rossz? A sátán pedig a jó, ő lenne a mi teremtő istenünk? Vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Hogy az itt leirttak alapján,az egyházról,és olyanról hogy az angyalok gonoszak,a démonok meg forditva tehát jók?

Mert leirttak alapjan eleg hihettő sztorik vannak,de megitelni hogy valósak-e azt nem tudom.

Amugy ateista vagyok.De vallásosnak neveltek,csakhogy sok dologban nem értek egyett Istennel,és az egyházzal kapcsolatba.

Én úgy gondolom hogy Isten az maga a GONDOLKOZÁSMÓD.

Ezt úgy értem hogy a jó a rosszal,örökkös mozgása,és a tudás,fejlődés a mostani élett alkalmazásához.Univerzummal együttműködés,gondolataink,és kéréseink vele kapcsolatba.

2013. aug. 17. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2013. aug. 28. 21:59
 12/12 anonim válasza:
NINCS olyan, hogy jó és rossz! Jöhet a jó angyal rossz szándékkal, és a rossz démon jó szándékkal. Ergo a démonok sem rosszabbak semmivel, mint az angyalok, szóval = . Miután az ember is lehet' Isten, pontosabban nem az ember, hanem a lélek elérheti az isteni szintet így az ember = isten, de ha mondjuk nem neveznénk Enkinek/Sátánnak, akkor őt is istenségnek sorolnád szóval Isten = Enki. De ez egy elég vitatott téma, ezek csak az én rövid és kifejtetlen gondolataim. Mellesleg hívő ember mondta ezt így nekem "A maffia tanulhatna az egyháztól". és akkor ezzel elmondtam mindent.
2013. aug. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!