Egy entitás vette fel velem a kapcsolatot és szövetséget kötött velem. Lehet ennek rossz következménye is?
Éjjel arra ébredtem, hogy valamiért keljek fel, és vegyek elő egy papírt.
Nem akartam kikelni az ágyból, de a fejemben egy hang ezt mondta hogy csináljam.
Elővettem egy papírt, és ekkor egy fura dolog történt.
Olyan volt mintha elvesztettem volna az eszméletem, és teleírtam a papírt, úgy hogy nem is emlékszem rá.
Mikor megint öntudatomnál voltam, akkor elolvastam mi volt rajta.
Egy entitás, aki megnevezte magát, leírta hogy rajtam keresztül fog néha megnyilvánulni az életben, ilyenkor a fentebb leírt tudatállapot változást fogom megtapasztalni.
Szüksége van a testi energiáimra de ezért cserébe nagyon sokmindenhez hozzásegít az életben.
Mikor elolvastam a papírt, annyira megijedtem hogy egyből elégettem.
délután kicsit megszunnyadtál mi?
majd mikor anyukád jött a forró kakaóval, akkor hirtelen felébredtél és ez volt az álmod.
szóval úgy néz ki rémálmod volt.
"Mikor elolvastam a papírt, annyira megijedtem hogy egyből elégettem."
Az nem lehet, hogy a papír égetett el téged?
2. rátapintott a lényegre.
olyanféle volt ez mikor az álomban felébredsz és tudod hogy az egy álom, de mégis öntudatnál vagy.
mikor ez megtörtént akkor hirtelen felébredtem, de mégis olyan volt mint a valóság.
álom az álomban, még soha nem éltem át ilyet.
A lámpa szelleme ébresztett fel, igaz? Máskor kevesebbet dörgöld a lámpásodat, és nem lesznek rémálmaid.
Szerintem kamu kérdés.
Szerintem simán van ilyen, de nem cak úgy. Ehhez be kellett, hogy engedd valahogy. Mit csináltál?
A kulcsszavakból ítélve sejtem mondjuk..
Amit ígér ez az entitás, igaz, de csak addig amíg élsz, utána megszívod, ha együttműködsz vele.
Ha esetleg meggondolnád magad..:Ilyenektől semmi, de semmi más nem tud megszabadítani, csak Jézus.
Kedves 52%os
6. válaszíró!
Tudnál írni a könyvről, mert sajnos semmit sem tudok angolul.Esetleg magyar fordításban ez megvan?
Esküszöm, hogy az utolsó előtti sorig el is hittem, amit írtál, mert ez tényleg létező dolog ami elvileg megtörtént veled... De az utolsó sor... Ki az akinek az jut eszébe egyből, hogy elégeti a papírt amire írt?
Szerintem ez bűzlik. Mi volt az entitás neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!