Egy entitás vette fel velem a kapcsolatot és szövetséget kötött velem. Lehet ennek rossz következménye is?
Éjjel arra ébredtem, hogy valamiért keljek fel, és vegyek elő egy papírt.
Nem akartam kikelni az ágyból, de a fejemben egy hang ezt mondta hogy csináljam.
Elővettem egy papírt, és ekkor egy fura dolog történt.
Olyan volt mintha elvesztettem volna az eszméletem, és teleírtam a papírt, úgy hogy nem is emlékszem rá.
Mikor megint öntudatomnál voltam, akkor elolvastam mi volt rajta.
Egy entitás, aki megnevezte magát, leírta hogy rajtam keresztül fog néha megnyilvánulni az életben, ilyenkor a fentebb leírt tudatállapot változást fogom megtapasztalni.
Szüksége van a testi energiáimra de ezért cserébe nagyon sokmindenhez hozzásegít az életben.
Mikor elolvastam a papírt, annyira megijedtem hogy egyből elégettem.
Azért szerintem vigyázz. Nagy kocka az ismerősöm, ő szokott mondani olyanokat, hogy entitást rakott le a játékban. Lehet
hogy el akarnak vinni a Minecraft világába. Mindenesetre vigyázzál velük.
Kerdezo, jo lenne ha a tenyekkel ismertetnel meg: hany eves vagy, szoktal-e meditalni, ezoterikus temakkal foglalkozni ? mit allitott magarol az entitas (honnan szarmazik, mit akar) es foleg, mi volt a papirra irva?
A tobbi hozzaszolot ez nem erdekli ? Lenyegtelen dolgokrol vitatkoztok egymast sertegetve ?!
# 25:
Dehogynem... Azért kérdeztem már kétszer is az entitás nevét.
égiek nem szerződnek, vagy csinálja vagy nem
a rosszfiúk használnak szerződést.
jól tetted hogy elégetted,
Sátor négyzetet tegyél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!