Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki elmondaná hogy mi a...

Valaki elmondaná hogy mi a rossz a szellemidézesben?

Figyelt kérdés
Ja tom rossz szellemek jönnek meg minden,de azon kívül.

2014. jún. 18. 16:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Te mi a francért vagy itt?? Nem azt kértem h elemezgesd mások mondatait hanem föltettem egy egyszerű kérdést amire választ akarok. Te adtál rendes választ? Ht baromira nem. Akk nem kellesz ide!!!
2014. jún. 18. 20:56
 12/33 anonim válasza:
#10 téged mindig látni itt, ezzel töltöd az életedet, hogy fennhangon a szellemek létezése ellen tiltakozol? de mintha fizetnének érte :D
2014. jún. 18. 21:07
 13/33 anonim ***** válasza:

# 9

A kuglófember valóban létezik, ma is láttam , meg is kínált jó minőségű jégborral, egyesek szerint hajnalban ólálkodik,, valójában újságokat hord ki a biciklijével,én személy szerint délután láttam, épp a dankó rádiót hallgatta, azt kérdezgette van-e kedvenc nótám. Mert akinek nótája nincsen annak szíve sincsen. Ez a jelmondata.

2014. jún. 19. 00:16
 14/33 anonim ***** válasza:
Hát nem "rossz" szellemek jönnek, mert ilyen nincs. Hanem, ha megnyitsz egy átjárót (mármint, ha jól csinálod) akkor a szellemen kívül más entitások is átjöhetnek, teszem azt démonok. És rossz szellem nincsen, de igazából jó sem. A szellem vagy kísértet, hívhatjuk bárhogy, egy bolyongó lélek, akit az idézéssel kiszakítasz a másvilágból, ezzel meggátolva számára a halál utáni életet. És ez a "rossz" benne. Ha pedig véletlenül átjön egy démon, hát akkor rohadt nagy kulában vagy, (mármint ha megtörténik, mert nem hiszem, hogy próbálkoztál ilyesmivel, csak érdekel) ugyanis a démon az GONOSZ. De ezzel majd egy másik kérdést indítasz, ha szükséged van az információra, nem fogok neked róla regélni. És igazából ha idézel szellemet az valószínűleg "melletted marad" tehát megkeseríti az életed, ugyanis kiszakítottad onnét, ahová való, ergo konkrétan meggyaláztad az emlékét, ezért mindig zaklatni fog, hogy miért? MIÉRT?! tetted ezt vele. Remélem tudtam segíteni, ha nem, akkor ne hariiii! :)
2014. jún. 19. 06:21
 15/33 anonim ***** válasza:
Valamiről lemaradtam? Ki találta ki, hogy van több dimenzió? Mióta látjuk a többi dimenziót és mióta tudjuk hogy hol vannak, mik vannak bennük?
2014. jún. 19. 09:00
 16/33 anonim ***** válasza:
59%

Óóó, elnézést, hogy elrontottam a csúnya, valós válaszommal az önigazolásra váró kérdésedet! De tessék, javítok:

A szellemidézésben az a rossz, hogy ha rosszul csinálsz valamit, akkor megnyithatod az asztrálvilág és a mi világunk közötti kaput, amin keresztül aztán csúnya, gonosz, ijesztő szellemek és démonok egész hada törhet át a mi világunkba. Ezek aztán kisajátíthatják a csakráidat, birtokba vehetik a lelkedet, elorozzák tőled, és lelketlen zombiként fogsz tévelyegni a világban. Ráadásul a lelked birtokában fel tudják ölteni földi porhüvelyed, amivel megtéveszthetik szeretteidet és csúnya, gonosz dolgokat tehetnek velük. Ezért nem szabad csak úgy heccből szellemet idézni, mert nagyon veszélyes dolog! Óvakodj a szellemidézéstől!

Na, hogy tetszik?

2014. jún. 19. 09:51
 17/33 anonim ***** válasza:
a kuglóf ember azt mondja hazudsz , valójában ha tükörbe nézel és közben kuglófot majszolsz ő jön el érted és jól kupán vág. Nincs szellemidézés.
2014. jún. 19. 10:01
 18/33 anonim ***** válasza:
Sceptic lődd le magad. Köszi.
2014. jún. 19. 10:42
 19/33 A kérdező kommentje:
Ja. Senkinek nem hiányozna a te fajtád!!!
2014. jún. 19. 10:47
 20/33 anonim ***** válasza:

"Ja. Senkinek nem hiányozna a te fajtád!!!"

Senkinek nem hiányoznak az épeszű emberek? Szép kis világban élünk legalább Sceptic használja a fejét, ami rólatok nem mondható el. :D

" Ja tom rossz szellemek jönnek meg

minden,de azon kívül."

Azonkívül mehetsz az elmeosztályra, mert nincs ki a négy kereked bizonyítsd már, hogy léteznek szellemek attól nem lesztek okosabbak, hogy az ezót és hotspotos blogot, cikkeket elolvassátok vicces, hogy azt nézzük hülyének, aki valóban a fejét használja meglátszik, hogy még mindig a középkorban éltek ezzel a viselkedéssel csak saját magatokat minősítitek lázadtok a való világ ellen szép jövőnek nézünk elébe látom magam előtt, hogy a jövő átlagemberi UFO-hívők, összeesküvés elmélet hívők, ezotéria hívők, vajákosok lesznek visszamegyünk a középkorba. :D :D :D

2014. jún. 19. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!