Valaki elmondaná hogy mi a rossz a szellemidézesben?
# 9
A kuglófember valóban létezik, ma is láttam , meg is kínált jó minőségű jégborral, egyesek szerint hajnalban ólálkodik,, valójában újságokat hord ki a biciklijével,én személy szerint délután láttam, épp a dankó rádiót hallgatta, azt kérdezgette van-e kedvenc nótám. Mert akinek nótája nincsen annak szíve sincsen. Ez a jelmondata.
Óóó, elnézést, hogy elrontottam a csúnya, valós válaszommal az önigazolásra váró kérdésedet! De tessék, javítok:
A szellemidézésben az a rossz, hogy ha rosszul csinálsz valamit, akkor megnyithatod az asztrálvilág és a mi világunk közötti kaput, amin keresztül aztán csúnya, gonosz, ijesztő szellemek és démonok egész hada törhet át a mi világunkba. Ezek aztán kisajátíthatják a csakráidat, birtokba vehetik a lelkedet, elorozzák tőled, és lelketlen zombiként fogsz tévelyegni a világban. Ráadásul a lelked birtokában fel tudják ölteni földi porhüvelyed, amivel megtéveszthetik szeretteidet és csúnya, gonosz dolgokat tehetnek velük. Ezért nem szabad csak úgy heccből szellemet idézni, mert nagyon veszélyes dolog! Óvakodj a szellemidézéstől!
Na, hogy tetszik?
"Ja. Senkinek nem hiányozna a te fajtád!!!"
Senkinek nem hiányoznak az épeszű emberek? Szép kis világban élünk legalább Sceptic használja a fejét, ami rólatok nem mondható el. :D
" Ja tom rossz szellemek jönnek meg
minden,de azon kívül."
Azonkívül mehetsz az elmeosztályra, mert nincs ki a négy kereked bizonyítsd már, hogy léteznek szellemek attól nem lesztek okosabbak, hogy az ezót és hotspotos blogot, cikkeket elolvassátok vicces, hogy azt nézzük hülyének, aki valóban a fejét használja meglátszik, hogy még mindig a középkorban éltek ezzel a viselkedéssel csak saját magatokat minősítitek lázadtok a való világ ellen szép jövőnek nézünk elébe látom magam előtt, hogy a jövő átlagemberi UFO-hívők, összeesküvés elmélet hívők, ezotéria hívők, vajákosok lesznek visszamegyünk a középkorba. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!