Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki elmondaná hogy mi a...

Valaki elmondaná hogy mi a rossz a szellemidézesben?

Figyelt kérdés
Ja tom rossz szellemek jönnek meg minden,de azon kívül.

2014. jún. 18. 16:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem jönnek rossz szellemek. Jók se. Sőt, semmiféle szellemek sem jönnek. Épp ez a baj vele, hogy tökfelesleges időpocsékolás a szellemidézés. Ha éppen nincs semmi értelmesebb dolgod, akkor csináld nyugodtan, bajod legfeljebb a szellemidézés során elvesztegetett időből származhat (ami alatt csinálhattál volna valami értékelhetőbb dolgot is). Tehát károd biztosan nem származik belőle, legfeljebb elmaradt hasznod.
2014. jún. 18. 17:08
 2/33 anonim ***** válasza:
49%
Hogy hazugság. De majd rájössz...egyszer mindenképpen!
2014. jún. 18. 17:44
 3/33 anonim ***** válasza:
60%
Az hiszékenység egyik tünete.
2014. jún. 18. 17:49
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Én azt nem értem, hogy ha valaki nem hisz a szellemekben, akkor mi a francért jön ebbe a topikba olvasgatni és tiltakozni ezerrel a szellemek ellen?!

Engem például tökre nem zavar, ha valaki hisz benne. Mindenki abban hisz amiben akar és jó lenne, ha ezt a szkeptikusok is elfogadnák. Az isten hívőket miért nem támadjátok le egyből?

2014. jún. 18. 19:20
 5/33 A kérdező kommentje:

Ja. Miért kell lenézni azokat akik hisznek valamiben?

Ennyierövel miért nem oltjátok le a katolikusokat?!

2014. jún. 18. 19:41
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem hiszek benne de azt hiszem képes vagyok normális választ adni. Ha olyan szempontból nézzük, hogy vannak, (mert bizonyítsa be akárki, hogy nincsenek) akkor szerintem azért rossz mert a szellemek egy másvilágban élnek, oda valóak. A szellemidézéssel akaratuk ellenére kiszakítjuk őket onnan. És ennek nem biztos, hogy örülnek...
2014. jún. 18. 20:00
 7/33 A kérdező kommentje:
Ja értem,de valószínüleg azok jobban átjönnek akik szeretnének. Nem? Tehát ez egyben jó neki is.
2014. jún. 18. 20:06
 8/33 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy van amelyik át akar jönni, végülis ha lenne lehetőség énis meg akarnék látogatni egy másik dimenziót.

Szóval lehet, hogy nem is feltétlenül rossz maga a szellemidézés. De nem tudom :D

Sose próbáltam még

2014. jún. 18. 20:08
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
Nem jönnek semmilyen szellemek maximum a kuglofember és jól helyben hagy.
2014. jún. 18. 20:10
 10/33 anonim ***** válasza:
38%

"Én azt nem értem, hogy ha valaki nem hisz a szellemekben, akkor mi a francért jön ebbe a topikba olvasgatni és tiltakozni ezerrel a szellemek ellen?! "

Itt nem tiltakozott senki a szellemek ellen. Te vagy az, aki háborog, ha nem a szája ízének megfelelő választ lát.

"Engem például tökre nem zavar, ha valaki hisz benne."

Meg fogsz lepődni: engem sem. Csupán elmondtam a véleményem a dologgal kapcsolatban. Nem értem, mit kell ezen háborogni.

" Az isten hívőket miért nem támadjátok le egyből?"

Nem szoktad olvasni a valláskritika rovatot, ugye?

---------

"Miért kell lenézni azokat akik hisznek valamiben?"

Egyrészt senki nem nézett le senkit. Ha így érzi, kedves kérdező, akkor a hiba az ön készülékében van.

Másrészt az nem baj, hogy hiszel valamiben. Mindenki hisz valamiben. Aki nem hisz semmiben, az halálra van ítélve.

A baj az, hogy felteszel egy kérdést, és ha nem olyan választ kapsz amely neked tetszene (függetlenül a válasz mibenlététől), akkor fel vagy háborodva. Szóval most választ vársz vagy önigazolásért jöttél ide? Jó lenne ezt eldöntened, mielőtt kérdést írsz ki.

-------

"Ha olyan szempontból nézzük, hogy vannak, (mert bizonyítsa be akárki, hogy nincsenek)"

Hibás megközelítés. Nem nekünk kell bizonyítani hogy nincsenek, hanem neked hogy vannak. Ha ez sikerül, akkor utána beszélhetünk a többiről is. (De ezt is leírtuk már ezerszer...)

2014. jún. 18. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!