Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a célja az illuminátinak...

Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?

Figyelt kérdés
példul Katy Perry legújabb videoklippje is tele van ilyen szimbólumokkal.Tényleg létezik az illuminátus rend?

2014. márc. 3. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:

Pontosan aki nem néz tv-t azt nem is lehet hipnotizálni.

A média felhasználjak ezeket az eszközöket az emberek befolyásolására.

Én még mindig Súr mellett állok! Kár hogy nem reagál.

2014. márc. 24. 20:41
 62/72 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam *felhasználja
2014. márc. 24. 20:42
 63/72 anonim ***** válasza:
39%

DE EGY(VAGY TÖBB) TÉVÉMŰSORRAL NEM LEHET HIPNOZTIZÁLNI! Se befolyásolni. Túl komplex ehhez az agy. Kérdező, ha még mindig azt gondolod, hogy ez lehetséges, akkor tanulj egy kis pszichológiát.

névte2en

2014. márc. 24. 21:44
 64/72 A kérdező kommentje:
Dehogynem mágiával lehet.
2014. márc. 27. 20:05
 65/72 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet. Pszichológia, kedves barátom, pszichológia. Amíg nincs legalább pszichológia MA-d, addig ne is próbálj erről okoskodni.

névte2en

2014. márc. 28. 18:45
 66/72 A kérdező kommentje:

Kedves névtelen2!

Nem vagyok a barátod! :D egyrészt nő vagyok másrészt nem szeretem ezt a stílust ahogy írsz.

Te pszichológus vagy vagy csak jártatod a szádat?

2014. márc. 29. 09:55
 67/72 anonim ***** válasza:

"másrészt nem szeretem ezt a stílust ahogy írsz. "

Ez számomra teljesen érdektelen. Én pedig a te stílusodat nem szeretem. Ne annyit írj, hogy "márpedig de", hanem érvelj, ahogy én. Egy normális vitapartnerrel normálisan, egy ostobával pedig ostobán bánok. Lehet, hogy nem vagy ostoba, de az érvelési technikád ezt mutatja.

"Te pszichológus vagy vagy csak jártatod a szádat?"

Hiába mondom azt, hogy igen, mert ez egy anonim oldal. Itt nem lehet túl sok mindent meghatározni. Viszont a hipnózissal kapcsolatban lényegtelen, hogy valaki pszichológus-e vagy nem. Ha nekem nem hiszel, higgyél olyanoknak, akik nem egy anonim honlapra vannak egy névtelen felhasználóval regisztrálva, hanem felvállalják a kilétüket:

[link]

urbansnob.hu/2011/03/09/tevhitek-es-tenyek-a-hipnozisrol/

névte2en

2014. márc. 30. 11:29
 68/72 anonim ***** válasza:
névtelen te olyan okos vagy úgy megkívántalak. ;)
2014. ápr. 5. 12:15
 69/72 anonim ***** válasza:
Oh, névtelen az intelligenciád fényétől tisztára bizsergek, lent! <3
2014. ápr. 6. 17:00
 70/72 anonim ***** válasza:

Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?

1: restimulálni az előzetesen a tudatba elültetett implantokat

2: meghatározni a jövőt a csandálák / pasuk hite által

3: összezavarni isten bárányait

4: a gyerekek tudatát formálni és az agyatlan állatiság, szexuális és egyéb perverziók felé terelni

5: bekaszálni minél több pénzt (mert számukra csak az a valóság, ami megfogható... valamint a sátán, akivel a legfelső (legalsó ?) szinten egyesülni lehet...

...a Céda a kapu és a szentségtelen nász az eszköz az eljövetelhez.

2014. ápr. 13. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!