Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a célja az illuminátinak...

Mi a célja az illuminátinak ha egyáltalán létezik az ilyen videoklippekkel amikben mindenféle szimbólumok vannak?

Figyelt kérdés
példul Katy Perry legújabb videoklippje is tele van ilyen szimbólumokkal.Tényleg létezik az illuminátus rend?

2014. márc. 3. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

"Fogadjunk, hogy itt azt írnád, hogy azok a felébredt ezósok, akik elhiszik a baromságaidat. Dehogy. Egy ékes bizonyíték: Én sem vagyok egyáltalán hipnabilis, mégse veszem be a baromságaidat, ami ostoba "egyenletekből", félremagyarázásokból, tévhitekből, és elferdítésekből adódik. Emellett pedig tökéletes állatorvosi lova vagy a "csúszós leejtő" nevű érvelési hibának.

Kedves névtelen!

Nem is kértem hogy vedd be a baromságaimat, ha ezt nekem céloztad! Amúgy meg negatív embereket számba se veszek.

Attól még hogy hitetlen vagy nincs jobb szórakozásod,nem

kell osztani itt az észt.

2014. márc. 22. 12:19
 52/72 anonim ***** válasza:

"Nem is kértem hogy vedd be a baromságaimat, ha ezt nekem céloztad!"

Kérdező, kihangsúlyoztam hogy Súrnak írok. Ő egyértelmű ostobaságokat ír. Bár azt sem nagyon hiszem, hogy Katy Perry számában szimbólumokat rejtett volna el bárki is. Semmi jó nem származna belőle.

"Attól még hogy hitetlen vagy nincs jobb szórakozásod,nem

kell osztani itt az észt."

Neked meg nem kell letámadnod, a semmiért. És nem értem, hogy miért baj az, ha megcáfolok bárkit is. Bocsánat, hogy használom a józan eszem, és megcáfolom Súr ostobaságait és mellébeszéléseit.

névte2en

2014. márc. 22. 15:09
 53/72 A kérdező kommentje:

Én úgy érzékeltem te minden ezós témába belekötsz.amúgy.De mivel sokszor feltűntek ezek a szimbólumok így nem hiszem hogy véletlenül teszik bele.

Szerintem Súr logikájában is van valami én szerintem szokott írni értelmes dolgokat csak az olyanok, mint te nem értitek.

2014. márc. 22. 15:19
 54/72 anonim ***** válasza:
0%

"Súr logikájában is "

Nem. Apalvetően tévedésekkel kezdi a mondandóját. Így az ember nem lehet logikus.

"csak az olyanok, mint te nem értitek."

Most én vagyok a hibás, hogy Súr nem ért a hipnózishoz? De most komolyan. Mintha én elkezdeném mondani, hogy nincsenek kvarkok, valami Súrhoz hasonló "logikával". Egyszeráen nincs igaza, és kész. Neked is ajánlom legalább az ehhez kapcsolódó wikipédia-cikk elolvasását. Ha meg profibb szinten érteni akarod, olvass el egy-két Bányai Éva-cikket.

névte2en

2014. márc. 22. 15:42
 55/72 anonim ***** válasza:

Á nekem dolgom van ilyen szkeptikus megjegyzésekhez nem tudok mit hozzátenni. De azért látom nagyon unatkozol ha ráérsz ilyenekkel foglalkozni...

Ő nem azt állította hogy tud hipnotizálni na mind1.

Hanem hogy a szimbólumok hatással vannak ránk.

2014. márc. 22. 18:54
 56/72 anonim ***** válasza:
0%

"Ő nem azt állította hogy tud hipnotizálni na mind1. "

Attól függetlenül még a hipnózis fogalmát sem ismeri. De ezt bővebben leírtam a korábbi válaszaimban. Azt hiszi, hogy bárkit lehet hipnotízálni, csupán azzal, hogy leül tévét nézni. Ez legfeljebb a Rocky és Bakacsin filmben áll helyt, a való életben viszont nincs értelme. Nem, nem hipnotizálható mindenki, és nem, nem lehet pár reklámmal másodpercek alatt hipnotizálni bárkit.

"Hanem hogy a szimbólumok hatással vannak ránk."

Egyszerű rajzok nem lehetnek ránk hatással. Ennek az állításnak szintén nincs semmi alapja.

névte2en

2014. márc. 22. 19:49
 57/72 A kérdező kommentje:

De igen hatással lehetnek rád tudat-alatt.

Ajánlom figyelmedbe az Atlantiszi mágia c.könyvet.

2014. márc. 23. 13:31
 58/72 anonim ***** válasza:
0%

"De igen hatással lehetnek rád tudat-alatt. "

Hogy? Leírnád, kérlek?

"Ajánlom figyelmedbe az Atlantiszi mágia c.könyvet."

Én pedig ajánlom figyelmedbe A hangom veletek lesz: Milton H. Erickson tanulságos meséi c. könyvet, vagy Bányai Éva cikkjeit.

névte2en

2014. márc. 23. 15:16
 59/72 Laylah ***** válasza:
Most nem állok Súr mellé, pusztán egy dolog miatt: ez pedig egy kérdés. Ha én évek óta nem nézek tévét, akkor elvileg én nem vagyok hipnotizált. Vagy, aki tanyán él, mindenféle tévé, rádió, stb. nélkül, az hogy lehetne hipnotizálva pusztán a természet által? Ez teljességgel logikátlan.
2014. márc. 23. 20:34
 60/72 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, Laylah. Emellett pedig az emberiség közel 5%-a egyáltalán nem hipnabilis, és egy olyan 10-15% pedig csak gyengén az. Nekik akkor Súr elmélete szerint sokszor annyit kéne nézniük a tévét. A másik alapvető hiba, hogy a hipnózissal nem tudják az embereket irányítani, se befolyásolni. A szublimális üzenetek sem hatékonyak egyáltalán, ez is csupán egy tévhit. Éppen Súr az, aki azt mondja, hogy a média befolyásol mindenkit, de ő felébredt. Erre meg ki veszi be a média által terjesztett népszerű pszichológia-maszlagot? Csak nem éppen ő?

névte2en

2014. márc. 23. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!